اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران به مناسبت گرامی داشت یوم الله 9 دی در خبرگزاری فارس برگزار شد.
مقاومت مردم در ۸ ماه فتنه را دفاع مقدس میدانیم
پویا ابراهیم پورضیایی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران در این نشست گفت: جریان انقلابی مانع اصلی رسیدن دشمن به اهدافش در ایران بوده، اما در مقابل جریان نئولیبرال ها یا میانه روها هیچ وقت برای ارزش های انقلاب حتی در پای میز مذاکره هم نمی جنگند؛ با این حال بدیهی است که برای دفاع از کشور نیز اسلحه به دست نخواهد گرفت.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران افزود: مقاومت مردم در ۸ ماه فتنه را دفاع مقدس می دانیم؛ ملت ایران یک بار دیگر با پشتیبانی از انقلاب نشان دادند که همچنان روحیه انقلابی خود را حفظ کرده اند.
وی تصریح کرد: در بین نئولیبرال ها یا میانه روها که روی کار آمده اند، عدم تعصب نسبت به اصول و ارزش های انقلابی، عدم ایستادگی و مقاومت، فاصله گرفتن از انقلاب، عدم خودباوری و تجمل گرایی و رفاه طلبی موج می زند؛ در واقع این جریان به صورت یک التقاط وارد جریان انقلاب اسلامی شده است.
پور ضیایی خاطر نشان کرد: در سال 88 تمام جریان های مخالف انقلاب اسلامی در یک صف در برابر انقلاب اسلامی ایستادند و با هم در راستای اعمال هجمه و فشار متحد شدند، اما امیدشان ناامید شد.
وی با بیان این که این گونه نیست فتنه 88 به آتش زدن چند سطل زباله و چند دستگاه خودروی اتوبوس ثبت شود، اظهار کرد: تحریم ها و فشارهای اقتصادی از تبعات این فتنه بوده است؛ در هر حال کسانی که در تشدید تحریم ها علیه ملت ایران نقش داشته اند، بایددر پیشگاه خداوند و مردم پاسخگو باشند.
غرب فتنه 88 را به مثابه جرقه ای برای انبار باروت خود در ایران دید
محمدامین مظلوم، یکی دیگر از اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران نیز در این نشست گفت: امریکایی ها و بعضی گروه های داخلی هم فکر آنها در این سال ها کلیشه ای تراشیده اند مبنی بر اینکه علت اصلی تحریم ها سیاست هسته ای ایران، و نوع تعاملی است؛ که دولت نهم و دهم در این باره با جامعه بین المللی داشته است؛ در حالی که تحریم های ایران ریشه در قطع نامه 1929 شورای امنیت دارد که در 25 خرداد 1389 یعنی سالگرد فتنه 88 به تصویب رسید.
وی اضافه کرد: یکی از پیام های فتنه 88 برای امریکا و غرب این بود که می توان با فشار بیشتر، شرایط ایران را بی ثبات و به براندازان به تزلزل نظام کمک کرد. از این رو راهبرد تحریم و فشار در سال های پس از فتنه 88 روند فزاینده ای یافت.
مظلوم اضافه کرد: افزایش تحریم های بی سابقه غرب علیه ایران که بعد از فتنه 88 تشدید شده بود، تبعاتی را در پی داشت که از جمله آن ها می توان به شیب منفی رشد اقتصادی، کاهش چشم گیر صادرات نفتی و تحریم بانکی که موجب جلوگیری از هر گونه صادرات و واردات جز در مورد اقلامی خاص بود، اشاره کرد.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران گفت: نکته دیگر اینجاست در همان زمان یادداشت ها و مصاحبه هایی از حامیان فتنه در داخل و خارج در رسانه های غربی منتشر می شد مبنی براینکه باید فشارها بر دولت ایران تشدید شود تا در نهایت وادار به تغییر رفتار شوند.
مظلوم خاطرنشان کرد: قانون جامع تحریم های کنگره امریکا که صنعت نفت و نظام بانکی کشورمان را مورد هدف قرار داده، اصلی ترین و پرهزینه ترین تحریم های اعمال شده علیه ایران بوده است.
وی افزود: اگر این افراد به جای امید به حمایت امریکا و اسرائیل، به قانون تاسی می کردند و توهم یا شک و تردید خود را از مجاری قانونی دنبال می کردند، هرگز کشور را با مشکل مواجه نمی ساختند و شرمنده مردم، امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب و شهدا و امام نمی شدند.
وی خاطرنشان کرد: غرب فتنه 88 را به مثابه جرقه ای برای انبار باروت خود در ایران دید؛ انبار باروتی که با ۳۰ سال تلاش و با پروژه های نفوذ، شبیه خون فرهنگی، تغییر سبک زندگی مردم و حملات شبکه های ماهواره ای مختلف برای پرورش نسلی غرب گرا در ایران فراهم کرده بود.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران گفت: انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و حضور 85 درصدی مردم پای صندوق های رای، ضمن شیرین کردن کام مردم ایران می توانست تضمین کننده امنیت ملی باشد و روند صعودی و پیشرفت علمی و اقتصادی چند ساله اخیر کشور را سرعت بیشتری ببخشد؛ ولی متاسفانه این فتنه که با همکاری و تلاش امریکایی ها جهت کودتا و حکومت در ایران انجام شد، علاوه بر ضربه مالی 300 میلیارد تومانی، خسارات امنیتی فراوانی را برای کشور به همراه داشت.
مظلوم بیان کرد: دشمن در جریان فتنه با محوریت سران فتنه در داخل و همیاری جمعی عقده دار و معاند و حمایت معدودی خواص بی بصیرت ، خواست تا چشمه زلزال آب انقلاب را گل آلود کند. در واقع آن ها با این اقدام نهایت سعی خود را به کار گرفتند تا با حمایت مالی و تبلیغاتی از فتنه گران و تشویق حامیانشان از این آب گل آلود ماهی بگیرند، اما سرانجام ناموفق ماندند.
وی افزود: در 9 دی سال 88 ملت ایران پاسخ عاشورایی به فتنه گران و اربابان آنها دادند و برنامه های نفوذ امریکایی ها با این حماسه انقلابی نقش بر آب شد.
نامه به ترامپ مشخص کرد چه کسانی کاسبان تحریماند
علیرضا تسلیمی ،یکی از اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران در این نشست با اشاره به نامه 30 تن از فعالان به ظاهر مدنی ایران خطاب به ترامپ گفت: این نامه همزمان با سالروز عملیات کربلای 4 منتشر شد.واقعیت این است که یک روز منافقین با دادن گرای عملیات کربلای 4 به دشمن به ملت ایران خیانت کردند و امروز نیز عده ای به نام فعالان مدنی با نوشتن نامه در جهت تهدید تحریم ها و فشارها علیه این ملت خیانت خود را برملا ساختند.
تسلیمی بیان کرد: با انتشار این نامه در واقع مشخص شده است که چه کسانی کاسبان تحریم هستند و حاضرند شرف خود را به دشمن بفروشند.
ای مایه فتنه و نفاق ، ای حامی منکر ، سکوت
مولای ما علی است ، سنگ مَحَک به نام اوست
هزار گدا مُرد و یکی نام و نشان نداشت
بهتر ز تو ، که کوله بارت پُر از گناه است
حبیب رضا غفّاریان شیرازی شهروند نمونه مشهد