مردم ایران اسلامی در ۹ دی نشان دادند که ولایت را با جان و دل درک کردهاند
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قزوین در بیانیهای بمناسبت یوم الله ۹ دی اعلام کرد: مردم سرزمین شکوهمند ایران اسلامی نشان دادند که ولایت را با جان و دل درک کرده و حریم ولایت خط قرمز آنان است.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
بسم ربّ الشهداء و الصدیقین
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لاَ تُفْسِدُواْ فِی الأَرْضِ قَالُواْ إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
سی و هشت سال است که از روزهای بیداری ملت مسلمان ایران می گذرد
سی و هشت سال است که ملتی با وعده، ان تنصر الله ینصرکم همواره یثبت اقدامکم بوده است.
این ملت شریف در طی این سی و هشت سال در جهت هم قدم شدن با اولیای الهی و امام زمان عج از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است. اما همانطور که شیطان قسم خورد تا بشر را از مسیر هدایت منحرف سازد، امریکا و صهیونیسم و استکبار جهانی نیز بسیار تلاش کردند تا این ملت را از مسیر حق بازدارند؛ اما ملت بزرگ ایران هربار پاسخی در خور و بموقع به این نقشه های شوم دادند.
در شرایطی که خس و خاشک زمان در غبار و هیاهوی وزش بادهای غرب و شرق اجازه هیچ سخن و استدلال عاقلانه و طرح هیچ سندی را نمی داد ملتی مومن و بصیر در یکی از حساس ترین ادوار پس از انقلاب بار دیگر به میدان آمد.
اما در آن میان، غوغاسالاران کاری کردند که حتی برخی دانشجویان و دانشگاهیان نیز به اشتباه رفتند و چه گناه دانشجو را، که گوش به دهان آموزگار و الگوی خود داشت و برخی از آنها بجای روشنگری، دانشجو را تبدیل به سرباز پیاده منافع و مطامع خود کردند و آنها را تشویق به هیاهو و حرکت ضد انقلاب و تشویش اذهان عموم کردند.
در حالی که پس از انتخابات سال ۸۸ که در درونش آزمون حکمیت برای این ملت داشت. دشمنان و معاندان فتنه ای بپا کردند ولی این ملت پر شعور بار دیگر حماسه آفرید و نشان داد که لحظه ای از آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی دست نخواهد کشید.
مردم سرزمین شکوهمند ایران اسلامی نشان دادند که ولایت را با جان و دل درک کرده و حریم ولایت خط قرمز آنان است.
قیام نهم دی ماه سال ۸۸ حاوی این پیام بود که این ملت بپای عهدش با امام زمان خود و نایب بر حقش ایستاده است و دست مایه بازی های سیاسی و دشمنی ها و توطئه ها نخواهد شد.
سرانجام و پس از هتک حرمت عاشورای حسینی ملت ولایت مدار تاب نیاورد و با خیل عظیم مشتاقان انقلاب جلوه گر وحدت امت اسلامی شد و در مقابل فتنه ای شوم همچون فتنه سال های جنگ، دفاعی مقدس و جانانه کرد.
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قزوین ضمن پاسداشت یوم الله نهم دی بار دیگر بر صیانت مستمر ملت انقلابی و عاشورایی میهن اسلامی در راستای حراست از ارزش های دین مبین اسلام و این نظام الهی تاکید کرده و به دفاع جانانه جوانان ولایی و انقلابی این سرزمین از حریم مقدس ولایت و فرامین ولی امر فرزانه انقلاب مباهات می کند.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته