آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۳۰۳۲
روحانی هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید مغرب در تهران:

توسعه روابط و همکاری‌های ایران و مغرب به نفع دو ملت و منطقه است

رئیس‌‌جمهور بر لزوم استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در راستای توسعه، تقویت و تحکیم همه جانبه مناسبات و همکاری‌های ایران و مغرب تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی روز شنبه هنگام دریافت استوار نامه "حسن حامی" سفیر جدید مغرب در تهران، اظهار داشت: روابط تهران – رباط رو به گسترش و در مسیر توسعه قرار دارد.

 

رئیس‌‌جمهور بر لزوم استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در راستای توسعه، تقویت و تحکیم همه جانبه مناسبات و همکاری‌های ایران و مغرب تاکید کرد.

 

وی توسعه روابط تجاری، اقتصادی و سیاسی ایران و مغرب را به نفع دو ملت و منطقه دانست و خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در راستای توسعه و تقویت مناسبات و همکاری‌های فی‌مابین استفاده کنیم.

 

روحانی افزود: ایران و مغرب علاوه بر روابط تجاری و اقتصادی می‌توانند در دیگر بخش‌ها از جمله مناسبات فرهنگی و علمی روابط خوبی با هم داشته باشند.

 

رییس‌ جمهوری با اشاره به ضرورت توسعه رایزنی‌ها و مشارکت بیشتر ایران و مغرب برای حل و فصل مسایل علی‌الخصوص موضوعات مربوط به منطقه شمال آفریقا اظهار امیدواری کرد با کمک و همکاری همه کشورهای منطقه بویژه ایران و مغرب، شاهد ثبات و امنیت در کشورهای مسلمان باشیم.

 

"حسن حامی" سفیر جدید مغرب نیز در این دیدار، ضمن تقدیم استوارنامه خود به دکتر روحانی، روابط ایران و مغرب را دوستانه و برادرانه دانست و گفت: ما همواره مواضع جمهوری اسلامی ایران را در مورد اعتقاد به حل و فصل مسایل و مشکلات بین‌المللی از طریق دیپلماسی و گفتگو ارج می‌نهیم.

 

سفیر جدید مغرب با بیان اینکه امروز اهتمام و تمایل مشترک و صادقانه‌ای برای توسعه مناسبات و همکاری‌ها میان مسئولان دو کشور وجود دارد، بر تلاش در راستای گسترش و تقویت روابط همه جانبه تهران – رباط تأکید کرد.

 

وی اراده سیاسی و نظرات جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل مسایل و مشکلات منطقه‌ای و کشورهای مسلمان بویژه در شمال آفریقا را بسیار دوستانه و صادقانه دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار