اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، نظری در همایشی که به مناسبت ۹دی در تالار امام رضا(ع) دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی مشهد برگزار شد، توطئه ۹دی را صف بندی گسترده در قبال انقلاب به منظور براندازی نظام اسلامی دانست و گفت: این توطئه بزرگ در تجزیه و تحلیل مشابه، جنگ خندق و احزاب است.
وی با بیان این مطلب که نتیجه این روز علاوه بر حفظ نظام اسلامی در قبال توطئه بزرگ، شکل گیری یک نگاه الگویی است، افزود: به طور طبیعی در تمامی عرصهها به منظور پیشرفت و پشروی نیاز به الگوی زنده مبتنی بر مبانی داریم در دوران دفاع مقدس توسط مردم کشور یک الگو ارائه دادیم و در شرایط فعلی نیز یکبار دیگر آن را عینیت دادیم.
نظری با اشاره به این موضوع که اهمیت دوم ۹دی در شرایط حاکم بر آن است، بیان داشت: حضور مردم در آن روز بر گرفته از احساسی بود که از دل برآمده بود، یعنی هیچ کس در خصوص تجمع ۹دی زمینهسازی نکرده و نقشه نداشت، بلکه این اتفاق بزرگ تحت تاثیر دلهای مردم صورت گرفت که منشاء الهی داشت.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: حضور مردم در این روز جامعیت داشت و از همه طیف با یک نگاه شرکت کرده بودند.
وی این حضور مردمی را همراه با بصیرت دانست و گفت: این بصیرت پس از هفت ماه از دل حوادث، تخریبها، تبلیغات، عملیات روانی و شبیهسازی معاندین و منافقین نظام در قبل، زمان و بعد انتخابات بیرون آمد و مردم از نظام اسلامی دفاع کردند، بنابراین این روز مهم است و مردم به آن احترام میگذارند.
نظری با تاکید بر این نکته که عظمت ۹دی در ارتباط با فتنه است، به این خاطر که این روز ضد فتنه است؛ در نتیجه باید یاد آن حادثه را گرامی داشت، خاطرنشان کرد: باید به این اتفاق در جهت بهرهبرداری آینده انقلاب اسلامی پرداخته شود.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) در بخش دیگر از سخنان خود در خصوص چگونگی نگاه به فتنه ۸۸ افزود: زاویه دید افراد در نگاه به اتفاقات مهم است، بنابراین ما به عنوان یک فرد انقلابی از زوایه انقلاب موظف به تحلیل و بررسی اتفاقات سال ۸۸ میباشیم.
وی با یادآوری این موضوع که برخی حوادث سال ۸۸ را فتنه نمیدانند؛ به این دلیل که به آن از زاویه انقلابی نگاه نمیکنند، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در سخنان خود بر تفکر انقلابی و ضد انقلابی تاکید داشتند که در این صورت حد وسطی قابل تعریف نیست، در نتیجه باید تکلیف خود در زمینه تفکر انقلابی و غیر انقلابی را روشن کنیم.
نظری با تاکید بر این نکته که این نظام زائیده انقلاب اسلامی است، بیان داشت: باید در این نظام، مبانی در تمامی شئونات انقلاب اسلامی جاری باشد؛ در غیر این صورت ارتباط نظام با انقلاب منفصل میشود.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) گفت: چنانچه نظام یک موضوع و انقلاب را موضوع دیگر بدانیم، طبیعتا نظام فلسفه وجودی خود را از دست خواهد داد.
وی با بیان این موضوع که این فتنه در بیرون مرزهای کشور به صورت هماهنگ و هدفمند طراحی شده بود، هدف این فتنه را براندازی نظام به صورت نرم از طریق تغییر رفتار و نفوذ در ارکان نظام دانست و افزود: باید توجه داشت، چنانچه عرصه سیاسی در اختیار دشمن قرار گیرد بر عرصههای دیگر نظام نیز تسلط پیدا میکند، به این خاطر که این عرصه مقبولیت دارد و سریع ترویج میشود.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) بیان داشت: دشمن با عملیات روانی و فریب از طریق تسلط بر قدرت سیاسی افکار عمومی را تحت تاثیر قرار میدهد، به طوری که مسائل در جهت اهداف او مهندسی شود به این ترتیب بر دیگر عرصهها هم تسلط پیدا میکند.
نظری در خصوص اقدامات دشمن در جهت ایجاد فتنه ۸۸، خاطرنشان کرد: دشمنان رسانهها، سلطنتطلب، ضد انقلاب و حتی کمنیستها را در یک جا جمع کرده بودند، البته عواملی در داخلی کشور نیز داشتند که این افراد را فعال کردند.
وی گفت: در قبل از انتخابات سال ۸۸ طیف گستردهای از عوامل دشمن وارد کشور شد که دو هدف را دنبال میکردند یکی از این اهداف سازماندهی تشکیلات رسانهای و شبکههای اجتماعی مرتبط با عوامل داخلیشان بود که البته برخی در این زمینه شناسایی شدند.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) در انتقاد از کسانی که تاکید دارند، حوادث سال ۸۸ اعتراض دو رقیب به انتخابات بود، تصریح کرد: چنانچه اتفاقاتی مانند اعلام پیروز در انتخابات از سمت کاندیدای ریاست جمهوری آن هم قبل از اعلام نتایج انتخابات، عملیات روانی، شبه سازی و اتفاقات روز عاشور کنار هم بگذاریم، میبینیم نتیجه آنها رقابت بین دو جناح نیست.
نظری با اشاره به اینکه چنانچه تصور کنیم، فتنه ۸۸ اعتراض دو رقیب انتخاباتی است، سطحی نگری میباشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هم در خصوص حوادث سال ۸۸ دو نظریه وجود دارد.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) گفت: در دانشگاهها برخی بحث حصر را مطرح میکنند، ما که عقبه این کارها را میدانیم، چنانچه این مباحث را کنار هم بگذاریم براحتی به اهداف خواهیم رسید.
وی با طرح این سوال که فرق براندازی از طریق کودتا، جنگ نظامی و سیاسی چیست؟، گفت: هدف مشترک همه اینها ساقط کردن، یک نظام است؛ اما حکم کسی که در عرصه نظامی خیانت کرده، چیست؟ در زمینه اقتصادی فرد خائن را مفسدفیالارض شناخته و محکوم به اعدام میکنند، به این خاطر که در کار نظام و جامعه اخلال ایجاد میکند.
نظری بیان داشت: سران فتنه هم اخلال کاری کردند؛ بنابراین بر اساس مستندات و شواهد موجود چنانچه محاکمه شوند، قطعا حکمشان اعدام است.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) به این نکته که هدف دشمن در ایجاد این فتنه وارد کردن، خسارت به نظام بود، خاطرنشان کرد: آنان واقعا به نظام اسلامی خسارت وارد کردند به اعتبار نظام لطمه زدند و ظرفیت عظیمی که در انتخابات شرکت کردند را از بین بردند.
وی متذکر شد: نظام با افراد فتنه با صبر برخورد کرد، نظام از آنان حرف قانونی خواست؛ اما حرف حسابی نداشتند، بنابراین خواستند که بر نظام فشار بیاورند این در صورتی که این افراد نظام را نشناختند.
نظری با اشاره به این مطلب که در حال حاضر در خصوص فتنه ابهام و شبه برای برخی وجود دارد، گفت: پاک شدن این شبهات نیاز به زمان داد، بنابراین این افراد را محدود کردهاند که هم خودشان مصونیت داشته باشند و هم شرایط برای محاکمه آنان فراهم شود.
نظری در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به مسئله کهریزک بیان کرد: اتفاق کهریزک یک اقدام فردی بود که با عوامل آن برخورد شد، برخی از خدمت منفصل شدند و احکام دیگری هم برای این افراد صادر شد.
وی در ادامه بیان داشت: چنانچه توطئههای دشمن در طی این ۳۷ سال نبود، ایران از نظر کمی و کیفی بهتر بود، آنان به منظور کم اثر کردن انقلاب اسلامی راهبردهای خود را غیر مستقیم و شبهسازی دنبال میکنند.
نظری در خصوص تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ایران، خاطرنشان کرد: دشمن در عرصه اقتصادی از طریق تحریم وارد شد که به ادعای خودشان در این عرصه نیز شکست خوردند، البته این به معنای حل مشکلات اقتصادی نیست، هدف آنان ساقط کردن نظام بود که موفق نشدند.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) تاکید کرد: با توجه به این اقدامات دشمن، باید در همه عرصهها مراقب باشیم و به کار خود بر طبق ضوابط مربوط به هر عرصه ادامه دهیم و در صورت ایستادگی و حرکت مبتنی بر مبانی انقلاب اسلامی، موفق خواهیم بود.