اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهبهاني، عضو هيات علمي گروه زيست فناوري دانشكده علوم و فناوريهاي نوين دانشگاه اصفهان ضمن بيان خواص محصولات ارگانيك در تغذيه بشر امروزي گفت: كودهاي آلي كودهاي كامل و در برگيرنده تمامی عناصر ماكرو و ميگرو هستند. در حال حاضر استفاده از مواد غذايي ارگانيك رو به افزايش است و كشاورزي پايدار زماني محقق خواهد شد كه محصولات سالم، توليد و به دست مصرف كننده برسد. خوشبختانه در ساليان اخير كشاورزان به اين امر واقف شده و سعي در استفاده بيشتر از كود هاي آلي در مصارف كشاورزي دارند.
وي در ادامه افزود: در توليد اين كود از آزولا كه يك جلبك آبزي است و روي سطح آب شاليزارهاي برنج،كانال ها، استخرها و رودخانه ها زندگي مي كند استفاده شده است. آزولا براي رشد نياز به دماي ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتيگراد داردو بهترين PH براي آن ۴.۵تا ۷ است.اين گياه مي تواند عمل تثبيت نيتروژن را انجام دهد. آزولا عملكرد گياه برنج را افزايش مي دهد. هزينه مبارزه با علف هاي هرز و استفاده از كود هاي شيميايي را كاهش و از آن نيز مي توان براي تغذيه انسان و دام استفاده نمود.
عضو هيات علمي گروه زيست فناوري دانشكده علوم و فناوريهاي نوين دانشگاه اصفهان تصریح کرد: اين كود چون اثرات زيست محيطي ندارد براي كشاورزي به صرفه مي باشد.
لازم به ذكر است: ماندانا بهبهاني فارغ التحصيل رشته كشاورزي، فوق ليسانس بيوتكنولوژي كشاورزي و دكتري مهندسي ژنتيك و بيولوژي و از سال ۱۳۸۷ تا كنون عضو هيات علمي دانشگاه اصفهان مي باشد.
خاطرنشان می شود: ۳۰ مقاله علمي و پژوهشي و ۴۰ مقاله ISI و همچنين تاليف كتاب مكانيسم سلولي مولكولي ويروس هاي سرطان زا در كارنامه علمي وی مي درخشد.