کد خبر:۵۷۴۵۶۶
درویشی در دیدار با امام جمعه دماوند:

سیاست بسیج دانشجویی ایجاد تعامل بین همه نهاد‌ها و گروه‌‌های انقلابی است

درویشی، مسئول بسیج دانشجویی استان تهران با حجت الاسلام فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند دیدار و گفتگوکرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید درویشی، مسئول بسیج دانشجویی استان تهران با حجت الاسلام فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار مسئول بسیج دانشجویی با توجه به رسالت‌های بسیج دانشجویی در حل چالش‌های اساسی نظام بر حضور ظرفیت بسیج دانشجوبی در مناسبات شهرستانی تاکید و خواستار تعامل تنگانگ و استفاده از هدایت‌های امام جمعه محترم در این راستا شد. 


وی هم چنین عنوان کرد: سیاست بسیج دانشجویی ایجاد تعامل و هماهنگی در بین همه نهاد‌ها و گروه‌های انقلابی در خصوص تقویت جبهه انقلاب و نظام است و به همین منظور در نظر داریم با ایجاد دفتر بسیج دانشجویی دانشگاههای شرق قدم مهمی در این راستا برداریم که مستلزم حمایت و هدایت امام جمعه است. 

 

درویشی افزود: مجموعه بسیج دانشجویی در همه عرصه‌های فرهنگی اجتماعی سیاسی و بصیرتی حاضر به همکاری وتعامل مجدانه است با شهرستان است. 

 

همچنین امام جمعه دماوند در این دیدار ضمن استقبال از برنامه‌ها و رویکرد‌های جدید بسیج دانشجویی اعلام کردند در همه زمینه‌ها حاضر به همکاری و تعامل بوده و دراین راستا تمام ظرفیت‌های شهرستان را پای کار خواهد اورد.

 

حجت الاسلام دماوندی در ادامه افزود: توقع ما این است ظرفیت بسیج دانشجویی باید در مساجد، نماز جمعه و حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی مردم پای کار بیاد، ایشان همچنین با قدردانی از مردم انقلابی دماوند تاکید کردند در حوزه خدمت رسانی و محرومیت زدایی بسیج دانشجویی می‌تواند نقشی اساسی داشته باشد و من در این راستا بیشترین حمایت را خواهم کرد. 


 امام جمعه شهرستان دماوند گفت: بسیج دانشجویی با حضور فعال خود در نماز جمعه، مساجد و مدارس باید نقش ورسالت تبیین گر خود را ایفا نماید. 

 

در پایان نیز مسئول بسیج دانشجویی و امام جمعه شهرستان ضمن تاکید بر راه اندازی هرچه سریع‌تر دفتر بسیج دانشجویی شرق استان در خصوص رشد و نمو و اثر بخشی ان و هم چنین همکاری دو جانبه در این خصوص با هم تفاهم کردند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار