کد خبر:۵۷۴۶۱۲

رئیس دانشگاه مازندران از دانشگاه ناصریه کشور عراق دیدار کرد

رئیس دانشگاه مازندران از دانشگاه ناصریه(ذی قار) کشور عراق دیدار کرد و ضمن تاکید بر اشتراکات تاریخی‌ و مذهبی میان دو کشور همسایه ابراز امیدواری کرد: روابط دو کشور در سطوح علمی‌ و دانشگاهی نیز شاهد گسترش روزافزونی باشد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدخلاق میرنیا، رئیس دانشگاه مازندران از دانشگاه ناصریه(ذی قار) کشور عراق دیدار کرد.

 

میرنیا در سخنرانی‌ که در این دانشگاه ایراد کرد ضمن تاکید بر اشتراکات تاریخی‌ و  مذهبی میان دو کشور همسایه ابراز امیدواری کرد: روابط دو کشور در سطوح علمی‌ و دانشگاهی نیز شاهد گسترش روزافزونی باشد. 

 

رئیس دانشگاه مازندران بر تمایل دانشگاه مازندران برای ایجاد روابط دانشگاهی بیش از پیش با این دانشگاه تاکید و برای نشان دادن حسن نیت اعلام کرد: طی‌ سال تحصیلی‌ آینده تعداد پنج بورس دوره دکتری به مربیان این دانشگاه اعطا می شود.


سه‌ دانش‌آموخته عراقی مقطع دکتری دانشگاه مازندران هم اکنون به عنوان استادیار در این دانشگاه مشغول تدریس هستند و در حال حاضر سه‌ تن از مربیان این دانشگاه در مقطع دکتری در دانشگاه مازندران به تحصیل اشتغال دارند.

 

 رئیس دانشگاه مازندران همچنین از دانشکده های مختلف این دانشگاه بازدید بعمل آورد و با روسا و اساتید هرکدام از دانشکده ها گفتگو کرد.

 

در پایان سخنرانی‌ که با حضور ریاست، معاونین، روسای دانشکده ها و اساتید این دانشگاه برگزار شد؛ رئیس دانشگاه مازندران دانشنامه‌های دانش آموختگان عراقی‌ را به آنها اعطا کرد.

 

دانشگاه ناصریه(ذی قار) با دارا بودن بیش از ۱۷۰۰۰ دانشجو و نزدیک به ۱۱۰۰ عضو هیأت علمی،‌ سومین دانشگاه بزرگ این کشور بعد از دانشگاه های بغداد و بصره است. با توجه به اینکه بسیاری از گروه های آموزشی این دانشگاه دوره های آموزشی خود را تا مقطع کارشناسی ارایه می کنند، انتظار می رود همکاری های دو جانبه بتواند دانشگاه مازندران را به عنوان یکی‌ از مقاصد اصلی‌ تحصیل برای مقاطع ارشد و دکتری این دانشگاه تبدیل کند.

 


لازم به ذکر است: محمود عزیزی و مصطفی کمالجو، رئیس دانشگاه مازندران را در این سفر همراهی کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار