کد خبر:۵۷۵۷۲۷

ورود اولین هواپیمای ایرباس به ایران

سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، گفت: نخستین هواپیمای جدید ایرباس (مدل ۳۲۱ A) ساعت ۱۴و ۳۰ دقیقه روز پنجشنبه این هفته (۲۳ دی ماه) در فرودگاه مهرآباد تهران بر زمین می نشیند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «شاهرخ نوش آبادی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این هواپیمای ایرباس، قرار است امروز پس از انجام تست های فنی از فرودگاه هامبورگ آلمان عازم فرودگاه تولوز فرانسه شود.


وی اظهار داشت: طبق برنامه، این هواپیما با هدایت خلبانان ایرانی روز پنجشنبه از فرودگاه تولوز فرانسه عازم تهران می شود و راس ساعت 14 و 30 دقیقه روز پنجشنبه در فرودگاه مهر آباد بر زمین می نشیند.


سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: در آیینی که به همین منظور در آشیانه مهندسی و تعمیرات ایران ایر برگزار می شود، برخی مسوولان لشکری و کشوری حضور خواهند داشت.


 با اجرایی شدن برجام و لغو تحریم های ظالمانه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران موفق شد قرارداد خرید 180 فروند هواپیما را با شرکت های ایرباس و بوئینگ به امضا رساند و قرار است تا پایان امسال ایرباس سه فروند از این هواپیماها را به ایران ایر تحویل دهد.


شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که از این هواپیمای 190 نفره در مسیرهای داخلی مورد استفاده خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱
قابل توجه حسین شرسعتمداری در کیهان و سایر کوچک زادگان
0
4
sasa
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۶
مضمون سخنان آقای نوبری در برنامه جهان آرا:
اگر دیدید دولت در این اواخر دوره اش هواپیمایی وارد ایران کرد به هیچ وجه به این دولت رای ندهید. این نشان دهنده اینست که این دولت صرفا اهداف انتخاباتی برای کارهای خویش دارد.
ملت، اینها همون حیله های دشمنه که نزدیک انتخابات میخواد شرایطو به نفع گروهی کنه که منافع خودشو تامین کنن
1
1
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۳
آیا اینکه اعلام شده این هواپیما اجاره ای است، صحت دارد؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار