به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) طرح درمان ناباروری زوجهای جوان در مناطق محروم کشور را در دستور کار خود قرار داده است.
بنیاد برکت تلاش دارد با این اقدام به تحقق سیاستهای کلی جمعیت که در سال 93 از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده، کمک کند.
سه بند از 14 بند این سیاستها به حمایت و کمک به زوجهای نابارور و توانمندسازی آنان برای تحکیم خانواده اختصاص دارد.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت زمینه اجرای این سیاستها را در قالب طرح «برکت خانواده» با هدف حمایت از درمان زوجهای نابارور مناطق محروم، دنبال میکند.
برنامهریزی برای انجام این کار از دی سال 93 شروع و از فروردین سال 94 این طرح بهطور رسمی عملیاتی شد.
براساس این طرح بنیاد برکت برای هر زوج نابارور 50 میلیون ریال کمک درمانی در نظر گرفته است.
این بنیاد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای تحقق این موضوع تاکنون 100 میلیارد ریال اختصاص داده است.
تاکنون 4250 زوج نابارور براساس این طرح شناسایی شدهاند و درمان 1602 نفراز آنان آغاز یا انجام شده است که حاصل آن ثبت 125 مورد بارداری و تولد 40 نوزاد بوده است.
در همین حال بنیاد برکت زوجها را تا زمان زایمان و حتی پس از آن اگر خودشان یا نوزادشان نیاز به درمان داشته باشند، حمایت میکند.
بنیاد برکت با تشکیل کارگروهی مشترک با واحد خانواده وزارت بهداشت، اقدام به طراحی و تهیه دستورالعمل نحوه شناسایی و ارجاع زوجهای نابارور ساکن در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور از طریق شبکههای بهداشت و درمان روستایی و معرفی آنان به مراکز معتبر درمان ناباروری کرده است.
بنیاد برکت در راستای رهنمود مقام معظم رهبری در 20 آذر ماه سال 1386 از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد تا به عنوان مجموعهای برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و انجام امور عامالمنفعه، در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته فعالیت کند.