از سرگیری روابط سوریه و تونس راه حل مشکل بازگشت تروریست‌هاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۶۶۹۲
عضو کمیته مرکزی «حزب الوحده» تونس:

از سرگیری روابط سوریه و تونس راه حل مشکل بازگشت تروریست‌هاست

عضو کمیته مرکزی «حزب الوحده» تونس اعلام کرد که بازگشت روابط سوریه و تونس می‌تواند مشکل بازگشت تروریست‌های تونسی را حل کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، عضو کمیته مرکزی «حزب الوحده» تونس روز شنبه (امروز) خواستار ازسرگیری روابط بین سوریه و تونس شد.

بنا به نوشته روزنامه الشروق، احمد قفراش، در نشست خبری امروز خود گفت که حمایت از نیروهای امنیتی و نظامی تونس و تقویت نظارت بر مرزهای این کشور به ویژه مرز مشترک با لیبی از مهمترین مسائلی است که باید هرچه زودتر برای جلوگیری از ورود تروریست‌ها به تونس به آن‌ها توجه کرد.

قفراش با بیان اینکه توسعه قانون مبارزه با تروریسم و سیستم قضایی ضروری است، تأکید کرد که بازگشت روابط سیاسی سوریه و تونس و هماهنگی امنیتی بین آن دو کلید موفقیت در نحوه تعامل با بازگشت تروریست‌های تونسی است.

مطابق آمار دولت تونس و سازمان‌های بین‌المللی در سال گذشته بیش از 5000 هزار تونسی به گروه‌های تروریستی و تکفیری در سوریه و عراق ملحق شده‌اند و بازگشت آن‌ها به این کشور باعث نگرانی مقامات تونسی شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار