به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، از افزایش قیمت 150 تومانی مرغ خبر داد و گفت: نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری هزار و 400، مرغ آماده به طبخ درکشتارگاه 6 هزار و 100 و در مراکز خرده فروشی 6 هزار و 900 تومان است.
به گفته وی ران مرغ با کمر 5 هزار و 700 و بدون کمر برابر با قیمت مرغ 6 هزار و 900 تومان است.
یوسف خانی با اشاره به نرخ سایر مشتقات بیان کرد: قیمت هر کیلو سینه بی استخوان با کتف 11 هزار و 500،سینه بی استخوان بدون کتف 12 هزار و 500 و فیله مرغ 15 هزار تومان است.
وی ادامه داد: علی رغم افزایش یکباره قیمت جوجه یک روزه به سبب افزایش تقاضا از سوی مرغداران برای پرکردن سالن های خود پیش بینی می شود که شب عید به سبب افزایش عرضه تولیدکنندگان متحمل ضرر و زیان شوند.
وی با اشاره به وضعیت نرخ ماهی بیان کرد: در حال حاضر نرخ ماهی از ثبات نسبی برخوردار است اما پیش بینی می شود که از 15 اسفند ماه به سبب افزایش تقاضا قیمت ها افزایش یابد.
به گفته یوسف خانی در صورت کاهش صید به سبب وضعیت جوی احتمال نوسان 5 درصدی قیمت تا اسفند ماه وجود دارد.