کد خبر:۵۷۸۸۳۰
در پی حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو؛

تشکل انجمن اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین پیام تسلیت صادر کرد

در پی حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو انجمن اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین پیام تسلیت صادر کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی از قزوین، در پی حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو  انجمن اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین پیام تسلیت صادر کردند.

 

متن پیام به شرح زیر است:
 
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا.


از مومنان مردانی هستند كه به پیمانی كه با خدا بسته بودند وفا كردند بعضی بر سرپیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و هیچ پیمان خود دگرگون نكرده اند.(احزاب آیه ۲۳)
 

متاسفانه خبر درناک شهادت تعدادی از آتش نشانان عزیزمان در آتش سوزی ساختمان پلاسکو تهران را دریافت کردیم. در زمانی که در فضای سیاسی کشور عده ای شانه از تقصیر خالی می کند .آتش نشانانی جان برکف تا اخرین نفس برای حفظ جان و اموال مردم بر دل حوادث می زنند.
 


این جان برکفان الگویی هستند برای تمامی اقشار ملت که بدون هیچ چشم داشتی و برای رضای خدا مدافع منافع مردم می باشند.
 


این خبر دردناک که در آستانه سال ۹۶ رخ داد. سانحه ای بود دردناک که تا عمق وجود ما را سوزاند.


 
 انجمن اسلامی دانشجویان (تحکیم وحدت)دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) این حادثه دردناک را در ابتدا به مقام معظم رهبری، مردم شریف ایران و خانوادهای شهدا تسلیت گفته و آرزوی صبر برای بازماندگان آنها  می نماید همچنین برای آسیب دیدگان این فاجعه آرزوی به دست آوردن هر چه سریع سلامتیشان را داریم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار