رئیس کمیته امداد مطرح کرد:
ضرورت افزایش مشارکت مردم برای رفع مشکلات نیازمندان/ پرداخت زکات بسیاری از نیازهای مددجویان را رفع می کند
رئیس کمیته امداد امروز( پنج شنبه) در سفر دو روزه خود به استان گلستان با کارکنان کمیته امداد شهرستان گنبدکاووس دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهندس سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد در جمع کارکنان و مددجویان کمیته امداد شهرستان گنبدکاووس در کانون تربیتی فرهنگی این نهاد گفت: امدادگری محدود به کمیته امداد نیست و همه ما در هر مقام و منصبی باید یک امداگر باشیم، زیرا همه خادم مردم هستیم.
فتاح بر ضرورت همگانی کردن کار امدادگری تاکید کرد و گفت: هر چه فرهنگ انقاق و زکات در کشور افزایش یابد, باعث کمک به تزکیه جامعه و استحکام پایه های معنوی نظام خواهد شد.
وی با تاکید بر افزایش مشارکت مردم در رفع مشکلات نیازمندان ادامه داد: باید تلاش شود مشارکت مردم در رفع مشکلات نیازمندان افزایش یابد، از آنجایی که کمیته امداد یک نهاد مردمی است، باید بخش مشارکت ها افزایش یاید تا نحوه امداد رسانی به نیازمندان بهتر شود.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه در حوزه زکات وضعیت استان گلستان در کشور و شهرستان گنبدکاووس نسبت به استان مطلوب است، مطرح کرد: باید تبلیغ و اطلاع رسانی لازم در این حوزه انجام شود تا مردم برای پرداخت زکات و صدقه بیش از گذشته ترغیب شوند که در صورت تحقق این امر بسیاری از مشکلات مستمندان برطرف خواهد شد.
فتاح با اشاره به اینکه در این شهرستان ۲۰۰خانواده تحت پوشش، فاقد مسکن هستند، بیان کرد: به همین دلیل با تفاهم نامه ای که با فرماندار شهرستان به امضا رسید، زمین و مجوز مسکن تامین و کمیته امداد نیز ساخت مسکن برای مددجویان را فراهم خواهد کرد.
وی در ادامه به تامین جهیزیه برای نوعروسان مددجو اشاره کرد و افزود: ۱۹۰ نوعروس در نوبت دریافت جهیزیه قرار دارند که با همکاری مدیر کل کمیته امداد استان تا این تعداد تا پایان سال به صفر می رسد، البته ما هم در حد توان خود تلاش می کنیم تا هرچه زودتر این امر محقق شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.