آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۲۱۱

تبعیت «ایرفرانس» از دستور ترامپ/ ۱۵ مسافر آمریکا سوار هواپیما نشدند

شرکت ایرفرانس فرانسه در راستای اجرای فرمان مهاجرتی جنجال‌برانگیز رئیس‌جمهور آمریکا، از پرواز ۱۵ فرد دارای گذرنامه کشورهای ممنوع‌الورود به آمریکا به مقصد این کشور جلوگیری کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شرکت هواپیمایی «ایرفرانس» فرانسه از سوار شدن حدود ١5 نفر به هواپیماهای این شرکت که قصد داشتند به آمریکا بروند جلوگیری کرد. این افراد دارای گذرنامه ٧ کشوری بودند که مشمول فرمان جدید دونالد ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود به خاک آمریکا هستند.

 

به نوشته روزنامه فرانسوی فیگارو، این شرکت هواپیمایی فرانسوی دیروز یکشنبه در راستای اجرای فرمان مهاجرتی جنجال‌برانگیز «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت موقت ورود اتباع هفت کشور ایران، عراق، سوریه، یمن، لیبی، سودان و سومالی، از سوار شدن 15 نفر از اتباع این کشورها به هواپیماهای خود جلوگیری کرد اما این بدان معنا نیست که این افراد لزوما از این کشورها آمده باشند.

 

سخنگوی ایرفرانس در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: «ما مسئولیت لغو پرواز تمامی این افراد به سوی آمریکا را برعهده گرفتیم و تدابیر لازم را برای هدایت آنان به سوی محل قبلی‌شان را اتخاذ کردیم و باید بگوییم که هیچکس در پاریس سرگردان و معطل نماند.»

 

براساس این گزارش، شرکت هواپیمایی ایرفرانس پیش‌بینی کرده که از طریق پست الکترونیکی یا پیامک، شرایط جدید پیش‌آمده برای مسافرت به آمریکا را به مسافران خود اعلام کند تا مانع از سرگردانی اتباع این کشور‌ها در فرودگاه‌های پاریس شود.

 

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بامداد شنبه گذشته فرمان اجرایی بررسی سخت‌گیرانه سوابق مهاجران به آمریکا را امضا کرد.

 

بر اساس متن نهایی این فرمان، صدور روادید برای اتباع کشورهای «مضر برای منافع ایالات متحده» به مدت 90 روز تعلیق شده است. این بازه زمانی در پیش‌نویس فرمان 30 روز بود.

 

هرچند فهرست دقیقی از کشورهای هدف منتشر نشده، اما بر اساس ارجاعات متن به نظر می‌رسد این فرمان شامل حال اتباع دستکم هفت کشور ایران، عراق، سوریه، یمن، لیبی، سودان و سومالی باشد.

 

در این فرمان به فهرست «دولت‌های حامی تروریسم»، کشورهایی که «تهدیدی فوق‌العاده» به شمار آمده و آمریکا علیه آن‌ها وضعیت اضطراری اعلام کرده و همچنین کشورهای حاضر در فهرست «کشورها یا مناطق مایه نگرانی» وزارت امنیت داخلی قرار دارند (هفت کشور فوق‌الذکر)، اشاره شده است.

 

در متن همچنین از عبارت «ممانعت از ورود» استفاده شده، به این معنی که احتمالا افرادی که از قبل روادید داشته باشند هم برای 90 روز اجازه ورود به آمریکا را نخواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار