سبك كردن بار پايتخت ايران از جا به جايي آن مهمتر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۲۷
محمدي‌زاده در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

سبك كردن بار پايتخت ايران از جا به جايي آن مهمتر است

رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: در حال حاضر بيشتر از جا به جايي پايتخت ايران، بايد بحث سبك كردن بار پايتخت جدي‌تر مطالعه و پيگيري ‌شود.

محمدجواد محمدي‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، در خصوص جا به جايي پايتخت اظهار داشت: بعضي كشورهاي بزرگ براي حل مشكلات‌ خود، پايتخت را جا به جا مي‌كنند، ولي اكثر كشورها سعي دارند تا بار پايتخت كم كنند.

رئيس سازمان حفاظت محيط زيست افزود: در كشوري مثل پاكستان، شهر كراچي به علت موقعيت بندري و پايتخت بودن، به كلانشهر تبديل شده بود و هر روز نيز گسترده‌تر مي‌شد؛ به همين دليل مسئولان پاكستاني به اين نتيجه رسيدند كه پايتخت را عوض كنند و آن را به اسلام آباد كه تقريبا در مركز اين كشور قرار دارد، انتقال دادند.

وي خاطرنشان كرد: هر دو تئوري در مورد جا به جايي پايتخت در ايران در هيئت دولت مورد بررسي قرار گرفت، ولي در حال حاضر در مورد تهران بيشتر سبك كردن بار پايتخت مطرح است و فعلا پايتخت جا به جا نمي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار