کد خبر:۵۸۳۱۴۰
سلیمان‌پور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

الغدیر؛ دانشکده‌ای که دانشکده نیست/ کانکس‌هایی که به پشت بام هم صعود کردند!

دبیر واحد آموزش جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان با اشاره به وضعیت نامناسب و مشکلات رفاهی و آموزشی دانشکده الغدیر فنی و مهندسی این دانشگاه گفت: اینجا چیزی به نام کتابخانه، کارگاه برق و آزمایشگاه فیزیک وجود ندارد؛ کلاس‌های درس در کانکس‌های داخل حیاط برگزار می‌شود؛ کانکس‌ها به پشت بام هم صعود کردند و سایت کامپیوتر در کاکنس روی پشت بام قرار دارد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

سلیمان پور، دبیر واحد آموزش جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وضعیت نامناسب و مشکلات رفاهی و اموزشی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه گلستان بیان داشت: دانشکده فنی مهندسی دانشگاه گلستان که نه! بهتر است بگویم کانکسکده فنی مهندسی. این دانشکده از نبود امکانات و فضای آموزشی رنج می کشد اینجا چیزی به نام کتابخانه، کارگاه برق و آزمایشگاه فیزیک وجود ندارد. نمازخانه، پایگاه بسیج، انتشارات، دفتر اساتید و دفتر آموزش همگی به وسیله پارتیشن از فضای راهروها جدا شده اند و کلاس های درس در کانکس های داخل حیاط برگزار می شوند سلف و بوفه هم اتفاقاً در کانکس هستند؛کانکس ها به پشت بام هم صعود کردند و سایت کامپیوتر در کاکنس روی پشت بام قرار دارد.

 

وی ادامه داد: از کانکس ها که بگذریم می رسیم به ارائه واحدهای درسی؛ مسئولان دانشگاه گلستان بخاطر علاقه ای که به دانشجویان دارند دوست ندارند دانشجو فارغ التحصيل شود؛ همین خاطر واحدها را طوری ارائه می کنند که دانشجو دوازده یا سیزده ترم مهمان دانشگاه باشد؛ اما نمیدانم چرا با وجود این علاقه، قانون سنوات را در دانشگاه اجرا می‌کنند تا دانشجو مجبور باشد تاوان کمبود واحدهای درسی را از جیب مبارکش بپردازد و بخاطر ترم های اضافه ای که در دانشگاه می‌ماند شهریه پرداخت کند.


این فعال دانشجویی گفت: اینجا اگر دانشجو فکر انصراف به سرش نزند و انگیزه ای برایش باقی بماند که ادامه تحصیل بدهد، آخرش یک مهندس می شود که هیچ تبحری در رشته اش ندارد؛ چرا که واحدهای عملی را در کارگاه هایی گذرانده است که امکاناتش ناقص و ابزارش خراب هستند.


 دبیر واحد آموزش جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گلستان تصریح کرد: اینجا اگر فکر ساخت ربات یا چیزی شبیه آن به سر دانشجو بزند، از او حمایت زیادی نخواهد شد تا مجبور شود طرحش را فراموش کند یا برای اجرایش از جیب تنگ دانشجویی هزینه کند.


سلیمان پور بیان داشت: بودند افرادی که حاضر شدند تحصیل رایگان در دانشکده الغدیر را رها کنند و با پرداخت شهریه های سه یا چهار میلیونی راهی دانشگاه های دیگر شهرها شوند. ما امیدواریم آقای دکتر فرهادی در سفرشان به گرگان این کاستی ها را هم دیده باشند و چاره ای به حال دانشجویان دردمند دانشکده الغدیر اندیشه کنند؛ چرا که این وضع آینده خوبی را نوید نمی دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار