کد خبر:۵۸۳۲۲۳
جانشین فرماندهی بسیج دانشجویی خوزستان در دوره تشکیلاتی رویش:
جوان انقلابی با توان جهادی و روحیه ولایی باید مطالبهگری کند
دوره تشکیلاتی تربیتی رویش بسیج دانشجویی دانشگاه پیامنوراهواز با حضور جانشین فرماندهی بسیج دانشجویی خوزستان برگزار شد.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوره تشکیلاتی تربیتی رویش بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نوراهواز در اهواز آغاز شد.
دوره تشکیلاتی تربیتی رویش بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نوراهواز با هدف تربیت نیروی همتراز انقلاب به همت بسیج دانشجویی در تالار فجر اهواز برگزار می شود.
در نخستین روز دوره تربیتی رویش بررسی اجمالی تاریخچه تشکل بسیج دانشجویی و جایگاه آن در تحقق آرمان های انقلاب با حضور شادمان فر، جانشین فرماندهی بسیج دانشجویی خوزستان برگزار شد.
شادمان فر در این کارگاه آموزشی به نقش ویژه جنبش دانشجویی انقلابی در تحقق آرمان ها و پیشبرد انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: جوان انقلابی باید همواره با مجاهدت وبدون خستگی به سمت آرمان های حرکت کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰