کد خبر:۵۸۳۷۵۳
کشته شدن ۵ نظامی ارتش ترکیه در خاک سوریه
منابع خبری از کشته شدن ۵ نظامی ارتش ترکیه در منطقه الباب استان حلب سوریه گزارش دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه الجزیره گزارش داد که 5 نفر از نظامیان ارتش ترکیه در جریان درگیری با داعش در منطقه الباب سوریه کشته شده اند.
در همین حال ارتش ترکیه روز چهارشنبه طی بیانیهای اعلام کرد که نیروهای تحت حمایت این کشور به همراه نیروهای ارتش کنترل بلندی های راهبردی نزدیک به شهر «الباب» را به دست گرفتهاند.
در بیانیه ارتش ترکیه ضمن اشاره به اینکه در درگیری های روز چهارشنبه دو سرباز ارتش کشته و 15 نفر دیگر زخمی شدند آمده است که جنگندههای ترکیه نزدیک به 60 تن از اعضای داعش را به قتل رساندهاند.
در همین رابطه «رویترز» گزارش داد که «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اینکه عملیات شهر «الباب» در روزهای آتی به پایان میرسد اظهار کرد که عملیات تصرف شهر «الباب» پیشرفت چشمگیری داشته و گام بعدی ما خارجکردن داعش از شهر «الرقه» است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.