به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، منصور قمشه، معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد در این دیدار با اشاره به مسائل و مشکلات حقوقی مددجویان تحت حمایت، گفت: یک میلیون و ۱۵۰ هزار زن سرپرست خانوار در کشور هستند که برخی از آنان به دلیل داشتن مشکلات حقوقی، نیازمند حمایت های کمیته امداد هستند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با تاکید بر توسعه مددکاری حقوقی در کمیته امداد افزود: تاکنون ۸۰ تفاهم نامه حقوقی و قضایی برای آگاهی نهادها، ادارات مختلف و پیشگیری از وقوع جرم میان کمیته امداد با سازمان ها و ارگان های قضایی و غیرقضایی به امضاء رسیده است.
وی با اشاره به اینکه ۲۵ الی ۳۰ درصد خانواده های مددجو کمیته امداد مشکل حقوقی دارند، تصریح کرد: در گذشته مددجو به دنبال مسائل حقوقی نبود اما امروزه با ایجاد کلاس های آموزشی این دغدغه برای مددجو ایجاد شده و مددکاری حقوقی شکل گرفته است.
قمشه با اشاره به اینکه هدف کمیته امداد خروج سالیانه ۱۰۰ هزار مددجو از چرخه حمایتی این نهاد است، اظهار کرد: ۳۰ هزار خانواده زندانی با جمعیت ۹۰ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند.
در ادامه این سفر، معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد در دیدار از مرکز ویژه بانوان استان با اشاره به اینکه بخش عمده ای از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: به همین جهت به دنبال ایجاد مددکاری ویژه بانوان در کمیته امداد هستیم که تشکیل این مرکز، یکی از مصادیق این تصمیم است.
وی با بیان اینکه توانمندی مددجویان در حوزه های مختلف از اهداف این نهاد است، مطرح کرد: طی سه دهه اخیر خدمات مطلوبی در حوزه های بهداشتی، آموزشی و اجتماعی از سوی کمیته امداد به مددجویان ارائه شده است؛ تلاش امدادگران، تمامی همکاران و نمایندگان مجلس، دولت و قوه قضاییه این است که سطح زندگی مددجویان به نحو شایسته ای تغییر پیدا کند.
قمشه با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش مستمری مددجویان افزود: بر اساس مصوبات اخیر مجلس شورای اسلامی، مستمری مددجویان کمیته امداد سال آینده دو برابر خواهد شد.