کد خبر:۵۸۴۲۹۲
مدیر کل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم مطرح کرد

تحصیل ۲۴ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران/ از دانشجویان نخبه غیرایرانی حمایت می‌کنیم

مدیر کل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم به تحصیل بیش از ۲۴ هزار دانشجو از کشورهای مختلف در ایران اشاره کرد و گفت: دانشجویانی که برجستگی علمی دارند و جزء نخبگان به شمار می‌روند، مورد حمایت ما قرار می‌گیرند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صمد حاج جباری، مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم در اختتامیه دومین دوره مسابقات بین المللی سازه ماکارانی در دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) مشهد گفت: ما از جوانان کشورهای مختلف که اشتراکات فرهنگی، زبانی و دینی با آنان داریم، حمایت می کنیم.

 

وی با بیان اینکه ما نسبت به کشورهای دوست و همسایه ایران، مسئولیت هایی داریم، به تحصیل بیش از 24 هزار دانشجو از کشورهای مختلف در ایران اشاره و تصریح کرد: دانشجویانی که برجستگی علمی دارند و جزء نخبگان به شمار می روند، مورد حمایت  ما قرار می گیرند.

 

مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم از راه اندازی سامانه جامع دانشجویان کشور به مناست ایام دهه فجر خبر داد و عنوان کرد:  به منظور تسهیل در کارها، در این سامانه تمام امور کنسولی اتباع غیر ایرانی انجام و در قالب فضای مجازی درخواست ها و امور آنان بررسی می شود. این سامانه از 20 بهمن ماه سال جاری راه اندازی شده است.

 

جباری گفت: همچنین، همه ساله برنامه های ویژه ای اعم از مسابقات علمی، فرهنگی و ورزشی به مناسبت های مختلف، در سطح دانشجویان بین المللی برگزار می شود.

 

در ادامه رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) مشهد در ابتدای مراسم ضمن تبریک ایام دهه فجر، ابراز کرد: دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در نظر دارد در راستای بین المللی شدن و جذب دانشجویان غیر ایرانی بیش از پیش تقویت شود. برگزاری مسابقات سازه های ماکارونی یکی از گامهایی است که به همین منظور  برداشته شده است و امیدواریم در سال های آینده با شکوه هر چه بیشتری برگزار شود.

 

سعیدی با بیان اینکه دانشگاهها را می‌توان به چهار نسل تقسیم کرد، گفت: دانشگاههایی که آموزش محورند و صرفا جنبه آموزشی دارند، دانشگاههای پژوهشی، که علاوه بر تولید علم به پژوهش هم توجه می کنند، نوع سوم، دانشگاههایی هستند که تولید ثروت و اشتغال زایی را هدف خود قرار داده اند و دانشگاه نسل چهارم، خود را نسبت به آینده جامعه مسئول می دانند.

 

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم به معنای واقعی بین المللی باشیم، باید از آموزش و پژوهش صرف باید خارج شویم و نسبت به سرنوشت و آینده دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاه و آینده منطقه و کشور خود احساس مسئولیت کنیم که برای رسیدن به این اهداف باید برنامه ریزی درست و صحیح داشته باشیم.

 

رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)، با بیان اینکه، ما رفته رفته خود را به نسل سه و چهار دانشگاه نزدیک می کنیم، افزود: ما باید به فکر آینده جامعه باشیم و برنامه ریزی های بلند مدتی داشته باشیم.برای این مهم باید روابط بین المللی را تقویت کنیم و تعاملات خود را با کشورهای دوست و همسایه افزایش دهیم.

 

وی خاطر نشان کرد: هر اتفاقی که در کشورمان رخ دهد تاثیرش را در کشورهای همجوار نیز مشاهده می کنیم ما نمی توانیم نسبت به مسائل و اتفاقات اطرافمان بی تفاوت باشیم. 

 

سعیدی ادامه داد: این دانشگاه باید از جنبه های بین المللی و جهانی تقویت شود از همین رو، ما در نظر داریم تعداد دانشجویان غیر ایرانی را در سال های آینده افزایش دهیم. برگزاری این گونه مسابقات یکی از برنامه هایی است که می تواند در بعد بین المللی شدن، به ما کمک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار