کد خبر:۵۸۴۴۰۰
عباس عراقچی:

ترامپ بهتر است در صحبت‌هایش تجدیدنظر کند/ هیچ‌کس نمی‌تواند مردم ایران را تهدید کند

معاون وزیرامورخارجه کشورمان گفت: بهتر است آقای ترامپ در مشورت‌هایی که به وی داده می‌شود تجدیدنظر کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباس عراقچی معاون وزیرامورخارجه کشورمان درباره تهدیدات ترامپ علیه ایران اظهارکرد: به نظرم پاسخ تهدیدات ترامپ به روشنی و قاطع از سوی ملت ومقامات جمهوری اسلامی ایران داده شده است.


وی افزود: هیچ‌کس نمی‌تواند مردم ایران را تهدید کند و نمی‌تواند اقدامی را در این راستا انجام دهد.
 

معاون وزیرامورخارجه کشورمان تاکید کرد: ما متکی به اقتدار مردمی خود هستیم و ثابت کردیم از هیچ تهدیدی در برابر هیچ جریان و کشوری کوتاه نخواهیم آمد.
 

عراقچی تاکید کرد: بهتر است آقای ترامپ  در مشورت‌هایی که به وی داده می شود تجدید نظر جدی را اتخاذ کند و نسبت به حرف‎هایش هوشیار باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سربدار
Germany
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۴
اگر شما متکی به اقتدار مردمی خود هستید چرا تمام برجام را به هیچ مردمی نشان ندادید برای مردم خود محرمانه بود ولی برای آمریکائیها عادی آخر همه چیز فاش خواهد شد نسل آینده تحقیرتان خواهند کرد کشور را به کجا کشاندید خدا ازتون نگذرد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار