کد خبر:۵۸۴۶۳۶
مشاور وزیر علوم:

تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و تکمیل چرخه علم از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت علوم است

مشاور وزیر علوم گفت: تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و تکمیل چرخه علم از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فریدون، مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی گفت: استان فارس که روزگاری عرصه اهل علم و دانشمندان بوده است، امروز هم عرصه فناوری است و این حق استان است و امیدواریم همواره در این عرصه ها پیشتاز باشد.

 

مشاور وزیر علوم ادامه داد: یکی از عرصه هایی که بعد از انقلاب بیش از سایر حوزه ها دارای تحول بوده و دستاورد داشته است، آموزش عالی است و دانشگاه ها قبل از انقلاب تاثیرات عمده ای در پیروزی انقلاب داشتند و بعد از انقلاب نیز در عرصه های دفاعی و تحولات و پیشرفت کشور تاثیر داشته اند.

 

وی با ارائه آمار و اطلاعات و مقایسه وضعیت علم و فناوری در قبل و بعد از انقلاب گفت: پتانسیل مناسبی در حوزه آموزش عالی در کشور وجود دارد، از این رو سیاست های وزارت علوم بر چند عرصه ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش، دانشگاه های کارآفرین، بین المللی شدن دانشگاه ها و ارتباط با دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر و توجه به بعد فرهنگی متمرکز شده است که بر همین اساس برنامه ریزی در راستای دانشگاه کارآفرین، تجاری سازی نتایج تحقیقات و تکمیل چرخه علم از مهم ترین برنامه های وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

 

وی افزود: توسعه پارک های علم و فناوری و مراکز رشد، حمایت از شرکت های دانش بنیان که تجهیزات آزمایشگاهی تولید می کنند از مهم ترین اولویت ها بوده است و بر همین اساس باید فعالیت های شرکت های دانش بنیان در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد جهت دهی شوند، مانند آنچه که امروز در پارک علم و فناوری فارس شاهد آن هستیم و محصولاتی با کاربرد بین المللی تولید و حمایت می شود.

 

 همچنین فرید مُـر، رئیس پارک علم و فناوری فارس در این مراسم در سخنانی گفت: اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارند مبتنی بر دانائی و شرکت های دانش بنیان است.

 

رئیس پارک علم و فناوری فارس بیان داشت: حضور موثر در عرصه بین المللی می تواند بهترین راه موفقیت برای شرکت های دانش بنیان باشد، و این شرکت با بیش از سه سال تلاش شبانه روزی و یک تیم جوان و نخبه موفق شدند در میدانی قدم گذارند که شرکت های بزرگ بین المللی حضور دارند و این میسر نمی شد، مگر با حمایت سازمان های مختلف از جمله پارک علم و فناوری فارس، بانک توسعه صادرات، شرکت ملی پست ایران که باعث شد در حال حاضر خرده فروشی و عمده فروشی محصولات ایرانی و با چندین زبان و واحد پولی رایج دنیا انجام گیرد.

 

عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: این حرکت بسیار مبارک و میمون است و میتواند الگو و مدل برای سایر شرکت های دانش بنیان داخلی شود، البته بایستی توجه داشت که بهره گیری از ایده های کوچک، نباید تنها در حد بومی سازی و ارائه در یک بازار محلی کوچک باشد و باید حضور قدرتمند در عرصه بین المللی داشت و امیدواریم این سامانه هم به عنوان یک مکان بازار اینترنتی قدرتمند در جهان حضور پیدا کند.

 

دکتر مُـر تصریح کرد: با توجه به تفاهم نامه و ارتباطات خوبی که با دانشگاه های شیراز، صنعتی شیراز، آزاداسلامی و پیام نور وجود دارد، پارک علم و فناوری فارس آمادگی این را دارد که در این مسیر استادان به ما بپیوندند و از این شرکت ها حمایت کنند تا در جهت رشد این شرکت ها کمک کنند..

 

در ادامه رحمانی، معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس با تشریح پتانسیل استان فارس در حوزه شرکت های دانش بنیان، بیان کرد: در کنار ۴۷۰۰ واحد صنعتی فعال، ۹۵ شرکت دانش بنیان وجود دارد که این شرکت ها در مراکز مختلفی از جمله پارک علم و فناوری فارس، پردیس شرکت های دانش بنیان، دانشگاه علوم پزشکی و دیگر مکان ها حضور دارند.

 

لازم به ذکر است، مکان بازار اینترنتی «چیگل» با هدف توسعه صادرات کشور با همکاری، مشارکت و حمایت هلدینگ بانک توسعه صادرات ایران راه اندازی شده و هدف از آن ارتقای بازاریابی محصولات ایرانی در جهان و توسعه صادراتی کشور است.

 

 «چیتان» نیز یک سرویس تجارت الکترونیکی خاص است که از طریق یکپارچه سازی با بزرگ ترین سامانه های اینترنتی جهان، EBay  و amazon   برخی از کالاهای مورد نیاز صنعت و صنایع دفاعی کشور را با قیمت بسیار پایین تر از شرایطی که تحریم ها تحمیل کرده بود، تامین خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار