کد خبر:۵۸۳۵۲۹
وزیر علوم مطرح کرد

راه‌اندازی سامانه امور دانشجویان برای جلوگیری از اشتباهات و تخلفات/ آمار و اطلاعات دانشجویان در همه حوزه‌ها جمع‌آوری می‌شود

وزیر علوم گفت: راه‌اندازی سامانه امور دانشجویان با هدف دقت در انجام کار، جلوگیری از اشتباهات و تخلفات و همچنین جمع‌آوری اطلاعات راه‌اندازی شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد فرهادی، وزیر علوم در مراسم رونمایی از سامانه امور دانشجویان که امروز در این سازمان برگزار شد، گفت: بر اساس اسناد بالادستی و اینکه باید دولت الکترونیک مستقر شود، وزارت علوم هم مستثنی نبوده و اقدامات لازم را برای ارائه خدمات الکترونیک آغاز کرد؛ که در اوایل این دولت در زمینه های مختلف طراحی سامانه امور دانشجویان آغاز شد تا بتواند اطلاعات خوب و جامع را در واحدهای مختلف وزارت علوم ارائه دهد.

 

وی اضافه کرد: معاونت مالی و اداری وزارت علوم بسیاری از فعالیت های خود را الکترونیکی کرده و سازمان سنجش هم این کار را انجام داده است. امروز نیز در سازمان امور دانشجویان سامانه امور دانشجویان که بیشترین مراجعات را دارد ، رسما کار خود را آغاز کرده و الکترونیکی کرده است.

 

فرهادی یادآور شد: راه اندازی سامانه امور دانشجویان با هدف تکریم ارباب رجوع، سرعت کار، دقت و جلوگیری از اشتباهات و تخلفات و کم شدن هزینه ها و ارتباط آن با سایر دستگاه ها راه اندازی شده است.

 

وزیر علوم خاطرنشان کرد: وقتی این سامانه ها راه اندازی شود، کارها به سرعت انجام می شود و اقدامات صورت گرفته کامل و جامع خواهد بود و آمار و اطلاعات در همه حوزه های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی جمع آوری می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار