22 بهمن امسال، رنگ 9 دي دارد
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، به نقل از روابط عمومي جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي، جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در بيانيهاي ملت ايران را دعوت به حضور در راهپيمايي 22 بهمن كرد كه متن آن به شرح زير است.
22 بهمن هر سال، يادآور حماسه آفريني عظيم و كم نظير مردم مسلمان ايران به رهبري امام خميني (ره) ابرمرد الهي اين سرزمين است. حماسهاي تاريخ ساز كه بسان كوهي سترگ، هرچه از آن دورتر شوند عظمتش بيشتر نمايان ميشود.
سي و يكمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران، در شرايطي گرامي داشته خواهد شد كه دشمنان انقلاب اسلامي و مردم مسلمان ايران در چند ماه گذشته، از هميشه متحدتر به جنگ آن آمدند و مبارزه كينه توزانه و ناجوانمردانهاي را رقم زدند و به خيال خام خود، پايان انقلاب و جمهوري اسلامي را قبل از دهه فجر امسال آرزو كرده بودند.
نقشههاي امتحان شده و به ظاهر بدون اشكال دشمنان اسلام، به لطف الهي، دعاي خير امام زمان (عج)، رهبري حكيمانه سكاندار كشتي انقلاب و هوشمندي مردم ولايتمدار در چند مرحله با شكست مواجه گرديد كه اين نقشهها در راهپيمايي 22 بهمن براي هميشه پاره پاره خواهد شد.
جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي از آحاد مردم مسلمان ايران دعوت مينمايد با حضور حماسي خود در راهپيمايي يوم الله22 بهمن، به نداي رهبر معظم انقلاب اسلامي لبيك گفته، تصويري جاودانه از «احساس مسئوليت حضور در صحنه» بيافرينند و با امواج طوفاني اقيانوس بي كران حضور خود، براي هميشه فتنه و فتنه گران را از صحنه سياسي ايران عزيز پاك نمايند. چرا كه 22 بهمن امسال، رنگ 9 دي دارد./انتهاي پيام/