آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۵۵۹۱
از سوی دولت سوریه صورت گرفت

تکذیب ادعای دیدبان حقوق‌ بشر درباره استفاده از مواد سمی در حلب

یک منبع در وزارت خارجه سوریه اظهار داشت: دولت دمشق تمامی ادعاهای باطل مطرح شده در گزارش دیدبان حقوق بشر در خصوص استفاده نیروهای سوریه و هم‌پیمانان آن از مواد سمی هنگام آزادسازی شهر حلب را رد می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، این منبع اظهار داشت، آن چیزی که بی‌اعتباری این گزارش را ثابت می‌کند، استناد دیده بان حقوق بشر به منابع رسانه‌ای تروریست‌ها و شاهدان دروغین است. این گزارش به منظور توجیه شکست تروریست‌ها در مقابل پیروزی‌های ارتش سوریه و هم‌پیمانان آن ارائه شده است.

 

این مسؤول سوری اظهار داشت: گزارش سازمان حقوق بشر غیرحرفه‌ای و غیرعلمی است و حقایق را وارونه جلوه می‌دهد و نمی‌توان از آن به عنوان مدرک قانونی و یا پژوهش علمی نام برد.

 

این منبع گفت: سوریه که همه تعهدات خود را در خصوص توافقنامه منع تسلیحات شیمیایی اجرا کرده است، به شدت این گزارش گمراه کننده را که در راستای اجرای طرح‌های غرب پیش از آغاز نشست آستانه و ژنو و دیگر نشست‌های آتی درخصوص مساله سوریه ارائه شده است، محکوم می‌کند.

 

وی عنوان داشت: دمشق مجددا استفاده از هر گونه مواد شیمیایی سمی از سوی هر گروهی و در هر مکانی و به هر دلیلی را محکوم و تاکید می‌کند که این ادعاها سوریه را از ادامه جنگ علیه تروریسم و حامیان آن بازنخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار