دبیر روابط عمومی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل گفت: برخی از لزوم تصویب طرحی در مجلس سخن می گویند که امکان سوال پرسیدن را هم از مخالفشان می گیرند؛ همان ها که روزی شعارشان زنده باد مخالف من بود، در عمل به دنبال زندانی باد سوال کننده از من هستند! قاطعانه با تصویب آن مخالفیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیر روابط عمومی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در خطبه های نماز جمعه تهران گفت:
بگو: من شما را فقط یک پند مى دهم و بدان توصیه مى کنم، و آن این که به خاطر خدا، دو تا دو تا، یا یکى یکى به پا خیزید.
با سلام و عرض ادب محضر شما برادران و خواهران محترم به نمایندگی از اتحادیه ی انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل متناسب با شرایط امروزِ کشور نکاتی را عرض می نمایم.
به تازگی ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی را پشت سر گذاشتیم. مردم شریف ایران اسلامی در سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر حمایت خود را از نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام داشتند.
اما این روز ها مردم و خصوصا نسل جوان فاصله ی بسیار زیادی میان وضعیت کنونی کشور و آرمان های انقلاب اسلامی می بینند. وضع این روزهای کشور، شایسته ی ملتی نیست که برای عدالت، استقلال و پیشرفت به پای انقلاب هزینه های سنگینی پرداخت کرده است.
این روز ها انقلاب اسلامی در راه خود با چالش ها و موانع بزرگی مواجه است. مردم این روزها وضعیت نامناسب اقتصادی، بیکاری و رکود سنگین حاکم را با تمام وجود درک می کنند. از سوی دیگر فساد اقتصادی و اداری گستردهی موجود مردم را خسته کرده است. مردم توقع ندارند برخی از مسئولان در اواخر دوره کاریشان مانند نامزدهای انتخاباتی شعار دهند که باید این کار بشود آن کار بشود.
بدون شک انقلاب اسلامی از این موانع پیش روی خود نیز عبور خواهد کرد و عبور از این چالش ها با کنار رفتن تفکر غیر انقلابی از صحنه ی مدیریت کشور ممکن است. افرادی که با مدیریت غلط خود و دلباختگی به وعده های دروغینِ قدرت های غربی از عمل به وظایف خود عاجزند باید جای خود را به جریان مومن و انقلابی بدهند. اکنون بیش از هر زمانی کشور نیاز به مدیران و مسئولانی دارد که ظرفیت های کشور را بدانند و با اتکا به توان داخلی، کشور را مدیریت کنند.
ما حق نداریم در مقابل این وضعیت اسفبار اقتصادی سکوت کنیم . ما حق نداریم در مقابل خیانت بخشی از مدیران خوش اشتهای دولتی و دست اندازی و دزدی آن ها از بیت المال سکوت کنیم و رهبر انقلاب به درستی فرمودند که مردم گله مندند . مردم از مسئولی که بجای خدمت به مردمی که ذخیره های واقعی نظام هستند، نجومی بگیران خائن را ذخیره ی نظام می نامد گله مندند. فرهنگیان از کسانی که دزدی از صندوق ذخیره ی فرهنگیان را توجیه می کنند و آن را معوقه بانکی می نامند گله مندند. کارگران از وزیری که با بی توجهی به وضعیت صنایع چنین رکود کم سابقه ای را حاکم کرده است گله مندند. تولید کنندگان از مدیرانی که با دوبرابر کردن واردات کالا از چین تولید با کیفیت ملی را به خاک سیاه می نشانند گله مندند. مردم از بی توجهی ها به آسیب های گسترده ی اجتماعی، طلاق و بیکاری و اعتیاد، فقر و حاشیه نشینی و محرومیت گله مندند. امروز مردم و دانشجویان از بی عرضگی مدیران داخلی و پیوند زدن همه موضوعات به برجام گله مندند . شخص وزیر نفت که قبل از برجام با دفاع تمام قد از آن، حصول آن را موجبات پیشرفت در صنعت نفت عنوان می کرد اکنون چه پاسخی برای اظهارات مدیر شرکت توتال دارد که نهایی شدن تصمیم این شرکت برای سرمایه گذاری در ایران را به تصمیم آمریکا درباره تمدید معافیت تحریمهای ایران منوط کرده است! آقای وزیر صنعت که اصرار فراوانی بر انعقاد قرارداد های محرمانه با بیگانگان دارد بد نیست در مورد چرایی تعطیلی ارج تهران و پلی اکریل اصفهان ، قند ورامین و پارس کروم خزر پاسخگو باشد . آقای وزیری که با تحقیر مردمش ورود تنها یک هواپیمای مسافربری به ایران را جشن می گیرد ، بد نیست اگر در پایان مسئولیت خود از اقداماتش برای خانه دار کردن مردم و از کارنامه اش در توسعه ی ریلی و جاده ای کشور بگوید. مدیرانی که در اقدامی عوامگرایانه به دنبال ایجاد مناطق آزاد تجاری جدید هستند ابتدا در مورد وضعیت نامناسب ، فقر و رانت خواری حاکم در مناطق آزاد موجود گزارش دهند . آری مردم گله مندند . مردم از ندیدن مسائل اصلی و جایگزین شدن مسائل فرعی در مدیریت کشور گله مندند . در زمانی که به علت ضعف سیستم گمرکی کانتینرها قاچاق وارد کشور می شود نباید هم اصلی مسئولین معدود کولهبران مرز نشین باشد.
و اما امروز، یکی از مصادیق ضعف مدیریتی در کشور که ذکر آن را لازم می دانم وضعیت اسفار مردم خوزستان است . چند روزی است که مردم شریف خوزستان که به تعبیر زیبای امام دین خود به اسلام را ادا نموده و سال ها با هستی خود از کشور دفاع کرده اند ، با کم توجهی و بی مهری برخی مدیران از حداقل های زندگی خود محروم شده اند . وضعیت اسفبار مردمی که این روز ها از آب آشامیدنی، برق و گاز محروم و در گرد و خاک غوطه ورند مایه شرمساری است.
مردم گله مندند اما هنوز هم با هیجان و شوری وصف ناشدنی سالروز پیروزی انقلاب را جشن می گیرند . پیوند خود با امام و شهیدان و آرمان های انقلاب را جشن می گیرند . حال عده ای که خود را بیرون از دایره ی وسیع ملت و دور مانده از آرزو ها و قدرت طلبی های خود می بینند این روز ها از آشتی ملی دم می زنند. غافل از اینکه ملت ایران با سردمداران جریان غربگرا در کشور، بنیانگذاران فساد سیستمی و وطن فروشان بی هویت هرگز دست دوستی نمی دهند.
اگر خوب نگاه کنید میبینید کسانی صحبت از آشتی ملی می کنند که اتفاقا آنها دشمنی را علیه این مردم شروع کردند. کسانی که به بهانه واهی تقلب، به آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی که امام بزرگوار فرمودند حفظ آن از اوجب واجبات است، خدشه وارد کردند. اکنون کسانی صحبت از آشتی ملی می کنند که علیه رای و خواست مردم در سال 88 می خواستند کودتا کنند.
اما به کوری چشم منافقین داخلی و دشمنان خارجیِ ، مردم با یکدیگر متحدند و هیچگاه اختلاف سلیقه بین آنان باعث قهر و کینه نمی شود.
ملت ایران در حماسه نهم دی ماه سال 88 انزجار خود را از سران فتنه اعلام کردند. انزجار خود را از آشوب طلبی، از فتنه انگیزی، از دیکتاتوری اعلام کردند.
برخورد جمهوری اسلامی با فتنه گران تاکنون بزرگوارانه بوده است. بطوری که بسیاری از فعالان فتنه 88 امروز در دولت جمهوری اسلامی توانسته اند به وزارت خانه ها برسند.
مردم در نهم دی ماه سال 88 صریحا اعلام کردندکه خواستار اشد مجازات برای سران فتنه هستند. حقیقتا حصر خانگی آنان، حداقلی ترین مجازات برای آنان می باشد.
اکنون برخی جاهلان و یا مغرضان داخلی همنوا با دولت بی آبرویِ ترامپ خواستار رفع حصر سران فتنه شده اند!
کسانی که اکنون صحبت از رفع حصر سران فتنه می کنند آیا جانباز قطع نخائی را که توسط فتنه گران هفت سال است که ویلچرنشین شده است را دیده اند؟ آیا آن نماینده مجلسی که صحبت از رفع حصر سران فتنه می کند با مادر شهدای بسیجی فتنه 88 دیدار کرده است؟ از مظلومیت خانواده شهدا و جانبازان فتنه88 این بس که نماینده مجلس این کشور در حمایت از مسببینِ به شهادت رسیدن فرزندشان سخن می پراکند. آیا کسی جز سران فتنه دعوت به آشوب آن هم در روز عاشورا کرد؟
در پایان عرض می کنم که بیان این حقایق را وظیفه خود می دانیم و از آن دست نخواهیم کشید اگر چه این روز ها عده ای که سال ها از لزوم وجود آزادی بیان و عمل دم زده اند، از لزوم تصویب طرحی در مجلس شورای اسلامی سخن می گویند که امکان سوال پرسیدن را هم از مخالفشان می گیرند. همان ها که روزی شعارشان زنده باد مخالف من بود، در عمل به دنبال زندانی باد سوال کننده از من هستند! از آنجا که چنین قانونی به شدت تفسیر پذیر بوده و می تواند ماهیت فعالیت های نقادانه دانشجویی را نشانه بگیرد قاطعانه با تصویب آن مخالفیم. و از بیان انتقادات صادقانه ی خود دست نخواهیم کشید .