اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرزام بیدارپور، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در راستای اجرایی کردن این برنامه در استان، بطور میانگین روزانه ۲۶ اکیپ دو نفره از بازرسین بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه از کلیه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و غذاخوری های بین راهی بازدید کرده و بهداشت ساختمان، ابزار کار، بهداشت فردی، کنترل کیفی آب، مواد غذایی خام و پخته شده را مورد بررسی قرار می دهند.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح حفظ و ارتقاء وضعیت بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به منظور دستیابی به سلامت و امنیت مواد غذایی مورد استفاده عموم مردم بویژه مسافران نوروزی می باشد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: حدود ۱۷۰ بازرس بهداشت محیط در سه شیفت کاری صبح، بعداز ظهر و شب ضمن بازدید از کلیه مراکز ذکر شده، آموزش های لازم را نیز به متصدیان و کارگران ارائه خواهند داد.
معاون بهداشتی دانشگاه همچنین از صاحبان این مشاغل درخواست کرد که با بازرسین بهداشت محیط همکاری و توصیه های بهداشتی آنها را در خصوص رفع نواقص بهداشتی رعایت کنند.
بیدارپور در پایان بر انجام برخورد قانونی با دستفروشان دوره گرد مواد غذایی حساس و فاقد مجوز بهداشتی نیز تأکید کرد.
لازم به ذکر است، مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را جهت پیگیری سریع به شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع دهند.