کد خبر:۵۸۷۴۴۷
از مجموعه مدافعان حرم «روایت فتح»

زندگی‌نامه شهید اسدالهی منتشر شد

روایت زندگی شهید مدافع حرم شهید حمیدرضا اسداللهی، در چهارمین جلد از مجموعه مدافعان حرم خواندنی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ چهارمین جلد از مجموعه مدافعان حرم انتشارات روایت فتح، زندگی شهید حمیدرضا اسدالهی را از زبان همسرش روایت می‌کند که سمانه خاکبازان این کتاب را در 192 صفحه به نگارش درآورده است.

 

 

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «حالا هم این قدر دم از شهادت نزنید که مال این حرفا نیستید. بگید اگه شهید شدید چی به من می‌رسه؟» حمید گفت «مصطفی جان هرچی دارم مال تو.» گفتم «نه، اون چیزی که خیلی برات با ارزشه رو بگو.» گفت «من یه چفیه دارم که برام خیلی با ارزشه.» گفتم «چی؟! یه چفیه؟! قرآن و پول و این همه چیز با ارزش داری، اون وقت یه چفیه؟» گفت «این چفیه ‌از همه چیز برام مهم تره. از دست آقا گرفتمش.» با یک عشقی گفت از دست آقا گرفتمش که تازه فهمیدم عشق به ولایت یعنی چه. برایم خیلی جالب بود. با ارزش ترین چیزی که در آن شرایط سخت داشت، یک چفیه بود. آن هم تنها به خاطر عشق به‌ آقا.»

 

بر اساس این گزارش، کتاب «شاهرگی برای حریم» با شمارگان 1100 نسخه و با قیمت 11500 تومان توسط انتشارات روایت فتح چاپ و روانه بازار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار