آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۸۳۱۴

فراخوان اولین جشنواره گرافیک و ترافیک منتشر شد

هنرمندان برای شرکت در این جشنواره می توانند تا ۱۸ اسفند ماه با مراجعه به سایت موسسه فرهنگی و هنری سپهر سوره هنر به نشانی www.artfest.ir اقدام به ثبت نام نمایند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ اولین جشنواره گرافیک و ترافیک باهدف بهره‌مندی از ظرفیت‌های گرافیکی در زمینه خلق آثار با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان حمل و نقل و ترافیک برگزار می شود.

 

موضوعات این جشنواره در رابطه با نقش شهروندان در افزایش ایمنی عبور و مرور، نقش شهروندان در برقراری نظم و انضباط ترافیکی و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی است و هنرمندان می توانند تا 18 اسفند ماه آثار خود را ارسال کنند.

 

هرمندان برای شرکت در این جشنواره وکسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت موسسه فرهنگی و هنری سپهر سوره هنر به نشانی www.artfest.ir مراجعه نمایند.

 

جوایز این جشنواره نیز بدین شرح است:

نفر اوّل: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/50 ریال ، نفر دوم: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/30 ریال، نفر سوم: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و مبلغ 000/000/20 ریال، نفر چهارم تا دهم: دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/10 ریال و نفر یازدهم تا بیستم: دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/5 ریال گفتنی است؛ مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان 22 اسفندماه 1395است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار