فرمانده سپاه فتح استان كهكيلويه و بويراحمد معرفي شد
در اين مراسم استاندار، مديران، مسوولان ادارات، نهادها، سازمانهاي دولتي و جمعي از خانوادههاي معظم شهدا، جانبازان و كاركنان سپاه حضور داشتند.
سردار همداني در اين مراسم، ضمن ابراز خرسندي از عملكرد سرهنگ حبيبي وي را جانشين فرمانده سپاه استان معرفي كرد.
جانشين فرمانده نيروي مقاومت بسيج اظهار داشت: آنچه امروز وظيفه ماست پاسداري از دستاوردهاي انقلاب اسلامي است، لذا مردم در اقشار مختلف به نوعي پاسدار نظام هستند ولي رسالت سپاه به عنوان پاسدار انقلاب به مراتب سنگينتر است.
وي ادامه داد: سپاه در سال نوآوري و شكوفايي دست به دو اقدام جديد، يكي طرح تعالي و دوم طرح تحول زده است و چون انقلاب ما در حال حركت رو به جلو است هيچگاه نبايد متوقف شود در نتيجه سپاه هم بايد مدام به جلو حركت كند و همه اين حركتها مقدمه ظهور حضرت حجت خواهد بود.
همداني در ادامه يادآور شد: در دهه چهارم انقلاب تهديدات رويكرد دشمن تغيير پيدا كرده است و اين تغييرات ما را واداشته تا دست به تحول و تغيير بزنيم در نتيجه در دو سال قبل در مركز راهبردي سپاه تدبيري انديشيده شد و بخشي از اين برنامهها امروز به تصويب مقام معظم رهبري رسيده كه بايد در سپاه اجرايي شود، امروز يك تحول ساختاري آغاز شده و سپاه از بدو تشكيل تاكنون در حال رشد و نمو بوده است، بر همين اساس اين تحول در ساختار هم در جهت رشد و تعالي سپاه خواهد بود.
جانشين فرمانده نيروي مقاومت بسيج در پايان ضمن تشريح كليات طرح تحول و تعالي از مسوولان حاضر در جلسه خواست تا با همكاري و تعامل با سپاه و بسيج در جهت تحقق اين طرح كمك و مساعدت كنند.
وي در پايان از خصوصيات فردي سردار شهابيفر در طول دوران دفاع مقدس و هم چنين سرهنگ حبيبي قدرداني كرد./انتهاي پيام/