آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۸۸۴۰

بانک‌های سعودی به گل نشستند

نشریه پرشمارگان الرای کویت با انتشار گزارشی به شرایط رو به افول فعالیت بانک ها در عربستان سعودی اشاره کرد و از کاهش سپرده های موجود در این بانک ها در سال ۲۰۱۶ خبر داد .

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نشریه کویتی الرای در این گزارش نوشت: سپرده های بانکی در عربستان سعودی در مقایسه با سال گذشته 24 درصد نزدیک به 10 میلیارد دلار کاهش یافته است .


الرای افزود: دلیل کاهش سپرده های بانک های عربستان روند نزولی ذخایر ارزی موجود در نزد دولت عربستان سعودی است که ریزش 62 درصدی به همراه داشته است .

 

همچنین از دیگر دلایل کاهش ذخایر ارزی نهادهای دولتی در عربستان سعودی کمبود منابع مالی به دلیل کسری بودجه و نوسان قیمت نفت در بازارهای جهانی است که ضربات جبران ناپذیری را به اقتصاد سعودی ها وارد کرده است .

 

این شرایط بغرنج برای سعودی در حالی است که این کشور به همراه دیگر اعضای شورای همکاری خلیج فارس به دنبال اعمال قانون اخذ مالیات بر ارزش افزوده هستند 

 

اقدامات دولت ریاض طی یکسال اخیر از جمله کم کردن حقوق اعضای مجلس مشورتی و وزیران، پرداخت حقوق طبق تاریخ میلادی و افزایش هزینه حج عمره نشان می دهد بحران اقتصادی بر آسمان عربستان سایه افکنده است.

 

به عقیده کارشناسان، تشدید اختلاف ها میان شاهزاده های سعودی و نبود ثبات مدیریتی در این کشور روز به روز بر شرایط نامناسب ابن کشور می افزاید و توطئه نفتی که رژیم آل سعود برای ایران و روسیه ایجاد کرده بود امروز به ضرر خود این کشور تمام می شود.


کارشناسان با اشاره به اشتباه محاسباتی سعودی ها درباره بازار نفت تاکید کردند، عربستان تصور می کرد منابع مالی کافی برای یک دوره طولانی مدت پایین ماندن قیمت نفت را دارد و خواهد توانست در چنین شرایطی رقبای خود را به عقب براند، اما بر خلاف میل سعودی ها، روند کاهشی قیمت نفت بیش از حد طولانی شد و هنوز هم نشانه ای از تمام شدن این روند دیده نمی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار