کد خبر:۵۸۹۷۹۳

نمایش مستند «A۱۵۷» در جشنواره فیلم «باف» سوئد

مستند «A۱۵۷» محصول سازمان سینمایی حوزه هنری در سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «باف» سوئد به نمایش درمی‌آید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مستند «A157» به کارگردانی بهروز نورانی پور در سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «باف» سوئد به نمایش در خواهد آمد. نمایش این فیلم در روز دوم جشنواره، اول فروردین 1396ساعت 12:45 ظهر (به وقت محلی) خواهد بود.

 

پیش از این، مستند «A157» در بخش رقابتی پانزدهمین جشنواره‌ بین‌المللی فیلم Zeichen der Nacht در آلمان شرکت داشت و موفق به دریافت جایزه‌ی اصلی این جشنواره شد. این جشنواره در شهر برلین کشور آلمان برگزار شد.

 

مستند «A157» تاکنون جوایز بسیاری را در داخل کشور از جمله جشنواره فیلم فجر، مقاومت، سینما حقیقت و … کسب نمود و پیش از این جایزه فیلم منتخب از نگاه تماشاگران جشنواره‌ Chambéry  فرانسه، بهترین مستند جشنواره «واچ داکز» لهستان و جایزه ویژه هیات داوران جشنواره فیلم «سینیه دو نویی» فرانسه را نیز ازآن خود کرد

.

سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم «باف» از 30 اسفند 1395 الی 5 فروردین 1396 در شهر مالمو کشور سوئد برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار