اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
امید محترمی، مسئول قرارگاه شهید باقری استان مرکزی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه روزهای پسابرجام در حالی سپری می شود که پشیمان شدهها، از نفس افتاده ها و دنیا طلب ها بیش از پیش به تلاش و تکاپو برای القای تفکر غلط خود افتاده اند، گفت: این افراد همان هایی هستند که حل مشکلات کشور را به زلف رابطه و مذاکره با آمریکا گره زده اند، کسانی که می کوشند چهره کریه آمریکا را بزک کرده و او را یگانه ناجی ایران معرفی کنند.
وی افزود: تاریخ این سرزمین چه قبل از انقلاب چه بعد از آن مملو از خیانت ها، زشتی ها، وحشت آفرینی ها و جنایت های آمریکا علیه مردم مظلوم اما مقتدر ایران اسلامی بوده است. کسانی که به دنبال برقراری رابطه با آمریکا هستند باید به مردم بگویند که این نمادِ عینیِ شیطان، تا کنون چه کارکرد مثبتی برای ایران داشته است.
محترمی ادامه داد: آیا بهتر نیست به جای دل بستن به امامزاده ای که کور می کند و شفا نمی دهد، چشم امید به وعده های الهی سپرد و بر ظرفیت های داخلی تکیه کرد و دست یاری به سوی پتانسیل های بی نظیر موجود در بین نخبگان جامعه دراز کرد.
عدم مبارزه با آقازاده پروری، فضای رقابتی و رشد اقتصاد ایجاد نمی کند
وی با اشاره به لزوم اتکا به توانایی های داخلی گفت: آیا مغزی که می تواند موشک ۹۰ هزار قطعه ای با آخرین تکنولوژی روز دنیا را بسازد نمی تواند در عرصه خوردرو، هواپیما، حوزه نفتی، وسایر حوزه های اقتصادی تحول بیافریند؟ آیا مبارزه با فساد اقتصادی و رانت های اطلاعاتی، مبارزه با آقازاده پروری و جلوگیری از دخالت برادران و خویشان نزدیک برخی مسئولین در امور کشور کمک به ایجاد فضای رقابتی و تقویت اقتصاد مقاومتی نمی کند.
مسئول قرارگاه شهید باقری بسیج دانشجویی استان مرکزی عدم مبارزه با آقازاده پروری، فضای رقابتی و رشد اقتصاد ایجاد نمی کند، تصریح کرد: امروز کشور ما تشنه گسترش روحیه انقلابی در سیستم مدیریتی است و ما هر کجا به این روحیه انقلابی تکیه کردیم، همان جا نقطه قوت کشور محسوب می شود.
وی ادامه داد: متاسفانه جریان غرب گرا و غیر انقلابی به جای تمرکز روی مبارزه با فساد اقتصادی، از تریبون های رسمی مفسدین را ذخیره نظام معرفی می کنند.
کشاورزی پایه اصلی اقتصاد مقاومتی است
محترمی در ادامه در بیان مشکلات کشاورزی منطقه گفت: مقوله کشاورزی و توجه به کشاورزان همواره اهمیت ویژه ای در اندیشه ی امام (ره) و مقام معظم رهبری داشته است. باوجود توصیه های مکرر و فراوان در راستای نگاه ویژه به کشاورزی، شاهد آن هستیم که رویکرد برخی از جریان های مربوطه نسبت به مسائل کشاورزی به هیچ وجه در مسیر حمایت از ارتقا جایگاه این بخش به عنوان پایه ی اصلی اقتصاد مقاومتی حرکت نمی کند.
چرا نباید خسارت دیرکرد به کشاورزان پرداخت شود؟
وی افزود: در همین ماه های اخیر در قضیه خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان، همگان دیدید که چگونه نوع نگاه غیر انقلابی به کشاورزی باعث شد که با زیر پا گذاشته شدن قانون، چند ماه درپرداخت مطالبات کشاورزان تاخیر صورت گیرد.
مسئول قرارگاه شهید باقری بسیج دانشجویی استان مرکزی گفت: این تاخیر چند ماهه در پرداخت مطالبات کشاورزان در صورتی رخ داد که بسیاری از کشاورزان به خاطر عدم توانایی در پرداخت بدهی های خود به بانک ها، متحمل هزینه دیرکرد و خسارات فراوانی شدند و این در حالی بود که متن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی پیش بینی کرده است که چنانچه دولت بیشتر از یک ماه در پرداخت هزینه خرید تضمینی محصول کشاورزان تاخیر داشته باشد باید خسارت کشاورزان پرداخت شود؛ اما آیا این عمل اتفاق افتاد؟
اقتصاد مقاومتی با سکانداری نجومی بگیران راه به جایی نمی برد
مسئول قرارگاه شهید باقری بسیج دانشجویی استان مرکزی اظهار کرد: متاسفانه شاهدیم به جای آنکه با یک نگاه ویژه حمایت از تولید داخلی صورت بگیرد،جریانی به اسم ورود سرمایه گذارخارجی، تعامل با دنیا، مذاکره و تنش زدایی تولید داخل را معطل نظریات بی پایه ی خود کرده است.
وی تاکید کرد: طبق دستور رهبر معظم انقلاب حمایت از کشاورزی یکی از ارکان اصلی اقتصادمقاومتی به حساب می آید؛ اما وقتی کسانی با ثروت های افسانه ای به عنوان سکاندار اقتصاد مقاومتی انتخاب شوند، معلوم است که درد قشری چون کشاورزان را نخواهند فهمید.