کد خبر:۵۹۰۸۴۱
معتمدی تاکید کرد

لزوم اصلاح ساختاری دانشگاه‌ها/ مهمترین محور برنامه ریزی دانشگاه در حوزه بین المللی است

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه مهمترین محور برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها در حوزه بین‌المللی است، گفت: ما نیازمندیم اصلاح ساختار در دانشگاه‌ها هستیم و این ساختار قدیمی جوابگوی جذب استاد و دانشجو نیست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در هفتمین نشست هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری که صبح امروز در دانشگاه شریف برگزار شد، گفت: ما درصدد رسیدن به اهداف برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر هستیم که در این برنامه اهداف مختلفی را دنبال می کنیم. قرار گرفتن در بین ۱۰۰دانشگاه برتر دنیا تا سال 1404 و قرار گرفتن در بین دانشگاه های نسل سوم از جمله برنامه های راهبردی ماست. همچنین می خواهیم تا سال 1404 برترین دانشگاه صنعتی در خاورمیانه باشیم.

 

وی افزود: با اینکه آنچه در برنامه راهبردی به دنبال آن هستیم نیازمند تلاش زیادی است، اما باز هم سعی خود را می نماییم تا به این اهداف دست یابیم.

 

معتمدی تاکید کرد: بحث رتبه بندی مبحث مهمی است و دانشگاه ها به این نتیجه رسیده اند که باید به این شاخص مهم توجه کرد. در مقایسه ام آی تی با دانشگاه های ایران به این نتیجه رسیدیم که دانشگاه ام آی تی 2980 کادر علمی دارد که 1674 نفر از آنها از خارج از کشور و بین المللی می باشند؛ در حالی که این رقم در دانشگاه های ما از دو نفر تجاوز نمی کند.

 

رئیس دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد: سال 94 تعداد 141 نفر مجموع دانشجویان خارجی دانشگاه امیرکبیر بوده است. ما اگر بخواهیم در رتبه‌بندی ها شاخص جایگاه مناسبی داشته باشیم، مهمترین محور برنامه ریزی در حوزه بین المللی است.

 

وی به اصلاح ساختاری دانشگاه ها تاکید کرد و افزود: ساختار قدیمی دیگر جوابگوی جذب استاد و دانشگاه نیست؛ به طور مثال در دانشگاه امیرکبیر یک دوره به سفارش شرکت مخابرات و با کمک یکی از دانشگاه های هلند داشتیم که بنا بود در این دوره ام بی ای در مخابرات آموزش داده شود. اعضای این دانشگاه هلندی به ما گوشزد کردند که چنین رشته ای را تاکنون نداشتند، اما توانستند با همکاری چند دانشکده به سرعت برنامه ریزی لازم را برای برگزاری این دوره انجام دهند. حال اگر دانشگاه ایران بانی برگزاری این دوره بود و برای آن برنامه ریزی می کرد، مدت زمانی طولانی برای طراحی برنامه این دوره طول می کشید.

 

معتمدی با اشاره به همکاری این دانشگاه با کشور فرانسه گفت: بعد از برجام استقبال خوبی از هیئت های ایرانی شد و ما این مسئله را کاملا در ارتباط با کشورهای دیگر لمس می کنیم؛  آلمان، فرانسه و هلند کشورهایی بودند که ارتباطات گسترده تری با آنها داشتیم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: 82 دانشگاه در فرانسه موجود است که البته می توان با تعداد دانشگاه های ایران مقایسه کرد، اما سطح دانشگاه های فرانسه به هم بسیار نزدیک است و دانشگاه ها علی رغم بودجه محدود، عملکرد قابل قبولی دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار