کد خبر:۵۹۱۹۱۲
معتمدی مطرح کرد

چشم‌انداز دانشگاه امیرکبیر؛ قرار گرفتن در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: چشم انداز دانشگاه در آغاز سال ۱۴۰۰ این است که الگوی دانشگاه‌های منطقه در توسعه نوآوری و کارآفرینی باشد. همچنین در سال ۱۴۰۴ که سال تحقق برنامه‌های راهبردی کشور است دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید در زمره ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

سیداحمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: رویکرد بنیادی دانشگاه های نسل سوم توجه اساسی به فرآیند نوآوری است، ولی این امر در واقع به مفهوم آن است که پژوهش و فناوری در جهت ارتقای سطح رفاه و رضایت مردم در مقیاس ملی و بین المللی به کار گرفته شود. در این شرایط هر زمان که صحبت از کیفیت به میان می آید مفهوم نوین آن در پاسخگویی به نیازهای پنهان و آشکار ذی نفعان دانشگاه که مهمترین آنان مردم می باشند، تجلی می یابد.

 

وی افزود: چشم انداز دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آغاز سال 1400 این است که الگوی دانشگاه های منطقه در توسعه نوآوری و کارآفرینی باشد و با قرارگیری در میان 300 دانشگاه برتر جهان، نقش مهمی را در توسعه پایدار صنعتی ایران ایفا نماید. همچنین در سال 1404 که سال تحقق برنامه های راهبردی کشور است، دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید در زمره 100 دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.

 

رییس دانشگاه امیر کبیر تاکید کرد: به عبارت دیگر پژوهش و فناوری در قالب فرآیند نوآوری به گونه ای صورت می گیرد که فناوری های مورد نیاز صنعت کشور با حفظ شاخص های توسعه پایدار توسط دانشگاه عرضه گردد. بدین ترتیب دانشگاه معتبرترین شریک تحقیقاتی صنایع کشور تلقی شده و همچنین بخش قابل توجهی از فارغ التحصیلان دانشگاه کارآفرینانی باشند که با فعالیت در شرکت های دانش بنیان برای مردم کشور اشتغال، ثروت و رفاه به ارمغان آوردند.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: امید آن می رود که با تلاش مضاعف بتوان در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی، فناوری را در کشور توسعه دهیم و دانشگاه امیر کبیر نیز سهم خود را ادا کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار