کد خبر:۵۹۲۴۷۳
تاخیر ۶ ساعته پرواز یزد-تهران ایرانایر
در حالی قرار بود پرواز شماره ۲۹۳ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ساعت ۱۳ امروز انجام شود که ایرانایر با ارسال پیامکی به مسافران از تاخیر حدود ۶ ساعته این پرواز خبر داده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ایرانایر در دو مرحله برای مسافران پرواز 293 یزد-تهران پیامک ارسال و به آنها اعلام کرده که پرواز ساعت 13:05 ساعت 18:55 دقیقه انجام میشود.
در پیامک اول هما از تاخیر 4 ساعته خبر داده است؛ «مسافر محترم پرواز 293 مسیر یزد به تهران تاریخ 95/12/24 با عرض پوزش پرواز شما با 4 ساعت تاخیر در ساعت 17:05 انجام خواهد شد... هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران.»
این در حالی است که ایرانایر در ادامه با ارسال پیامکی دیگر به مسافران از تاخیر 5 ساعت و 50 دقیقه خبر داده است؛ «مسافر محترم پرواز 293 مسیر یزد به تهران تاریخ 95/12/24 با عرض پوزش پرواز شما با 5 ساعت و 50 دقیقه تاخیر در ساعت 18:55 انجام خواهد شد.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.