آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۳۷۷۷

خاطرات زن عراقی از اعدام‌های هولناک داعش

یک زن عراقی که از دست داعش در موصل فرار کرده حقایقی را درباره جنایات داعش روایت کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از العالم ؛ یک زن عراقی بیست و چند ساله که از دست داعش در موصل فرار کرده و از عملیات اعدام مردم این شهر توسط این گروه تروریستی در اولین روزهای اشغال آن، نجات یافته است ، حقایقی را درباره جنایات داعش روایت کرده است.

 

این زن که از اعضای تیم الکترونیکی و میدانی موصل بوده است در این باره گفت: از نظر عناصر داعش تیرباران قربانیان عملی خسته کننده بود از این رو، روش های جدیدی ابداع کردند که از آن جمله می توان به انداختن در آب جوش اشاره کرد. همچنین آنها سر یک کودک زیر 10 سال به اتهام اهانت به ذات الهی از تن جدا کردند.

 

وی افزود: داعش در قتل عام غیرنظامیان میان کودکان، بزرگسالان، زنان و مردان تفاوتی قائل نیست و دستگاه کشتار این گروه تروریستی از همه گروههای سِنی، قربانی می کند.

 

این زن تعریف می کرد: عناصر داعش، یک زندانی را در قفس شیر گرسنه ای انداختند که یک هفته هیچ غذایی در اختیارش گذاشته نشده بود. شیر گرسنه، زندانی مذکور را زنده زنده خورد.

 

به گفته این زن فراری از شهر موصل، داعش روش جدیدی را برای کشتار قربانیان ابداع کرده است که عبارت از منفجر کردن گردن آنها با استفاده از ماده منفجره تی ن تی از فاصله دور است. بدین ترتیب سر قربانی منفجر و به طرز فجیعی از بدن جدا می شود. وی تصریح می‌کند خودش شخصا شاهد این عملیات اعدام بوده است.

 

داعش، حتی شماری از شخصیت های موصل را نیز که در گذشته برای انتخابات پارلمانی یا شوراهای منطقه نامزد شده و به مناصب مذکور دست نیافته بودند اعدام کرده است. داعش، صرف نامزد شدن آنها را به منزله جواز مرگشان می دانست.

 

این بانوی فراری از دست داعش تصریح کرد: بیشترین غیرنظامیان قربانی اعدام های داعش را افرادی تشکیل می داند که داعش آنها را به همکاری با دشمنانش متهم می کرد. بیشتر اتهامات این افراد نیز ساختگی بود و عناصر داعش برای آنها پرونده سازی می کردند. به طوری که حتی گفته می شود داعش کلیه افرادی را که با رفتن به میدان جنگ مخالفت و از آن فرار می کردند به قتل می رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار