کد خبر:۵۹۴۰۷۵

ابراز امیدواری مدیرعامل بیمه مرکزی برای استفاده مجدد از سامانه استعلامات نیروی انتظامی

رئیس کل بیمه مرکزی بر اهمیت و اولویت حوزه IT و بهره گیری از ابزارهای آن در توسعه صنعت بیمه تاکید کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزرای دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی، عبدالناصر همتی در بازدید از واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی، بر اهمیت IT در صنعت بیمه به ویژه کنترل و نظارت عملیات شرکت‌های بیمه، روند صدور و پرداخت خسارت و نیز کنترل توانگری شرکت‌ها و فعالیت مجموعه شبکه فروش تاکید کرد.

 

در این بازدید، مسئولین فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی از نحوه پیشرفت سامانه سنهاب و قابلیت‌های آن، خصوصا تکمیل عملیات صدور صورتحساب عملیات بیمه اتکایی قانونی و ارسال برخط اطلاعات رشته شخص ثالث گزارشی ارائه کردند.

 

بنابراین گزارش، همتی ابراز امیدواری کرد با همکاری نیروی انتظامی شاهد امکان استفاده مجدد از سامانه نیروی انتظامی برای استعلامات ضروری بیمه خودرو باشیم.

 

وی در پایان از شرکت های بیمه خواست با توجه ویژه به حوزهIT آن را در راس برنامه‌های توسعه‌ای خود قرار دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار