آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۴۳۳۱

طرح خادمیاران اشتغال در آستان قدس رضوی

معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی گفت: در راستای تحقق خواست رهبر معظم انقلاب مبنی بر 'اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید' طرح 'خادمان و خادمیاران اشتغال' با هدف ایجاد اشتغال و کارآفرینی از سوی این آستان به اجرا درآمد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مصطفی خاکسار قهرودی افزود: سال گذشته نیز رویکرد کمک به ایجاد اشتغال مد نظر آستان قدس رضوی بود که امسال با توجه به تاکید مقام معظم رهبری این امر با جدیت و عزم بیشتری دنبال خواهد شد.


وی با تاکید بر اینکه یکی از مصادیق مهم و موثر خدمت به نیازمندان و محرومان اشتغال‌زایی و توانمند کردن آنان است، گفت: آستان قدس آمادگی دارد با تمام ظرفیت معنوی و مادی خود در خصوص افزایش فرصت ‌کار و اشتغال برای جوانان، با تمام دستگاه ‌های دارای مسئولیت در این زمینه همکاری و همراهی داشته باشد.

 

معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی خاطر نشان کرد: امروز کاهش نرخ بیکاری جوانان و افزایش اشتغال از دغدغه ‌های اصلی مقام معظم رهبری است و بر همین اساس طرح خادمان و خادمیاران اشتغال در آستان قدس رضوی اجرایی شده است.

 

خاکسار افزود: بر اساس این طرح هر فردی در هر نقطه‌ای از میهن اسلامی برابر آیین نامه موجود اگر بتواند زمینه ایجاد پنج شغل پایدار را برای جوانان و کارجویان فراهم آورد، به رتبه خادمیاری نائل آمده و در صورت استمرار و افزایش کارآفرینی به میزان مورد نظر، به پاس این خدمت ارزشمند در صورت داشتن صلاحیت لازم، به مقام شامخ خادمی حضرت رضا (ع) در آستان قدس رضوی مفتخر و در حوزه حرم مطهر توفیق خدمت پیدا خواهد کرد.

 

وی ضمن تاکید بر جایگاه رفیع دست گیری و گره‌گشایی از نیازمندان اظهار کرد: اگرچه کمک ‌های موردی به نیازمندان امری پسندیده، ضروری و از وظایف هر مسلمان نسبت به برادر دینی خود است اما به طور قطع اقدام اساسی تلاش و برنامه ‌ریزی برای توانمندسازی و ایجاد شغل برای آنان است.

 

به گفته معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در طرح خادمان و خادمیاران اشتغال می‌توانند به پرتال جامع آستان قدس رضوی به نشانی «aqr.ir» مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار