کد خبر:۵۹۴۶۳۷

اثر زیانبار رادیوتراپی برای افراد سیگاری مبتلا به سرطان سینه

طبق یافته جدید محققان، مبتلایان به سرطان سینه که سیگار هم می‌کشند بیشتر در معرض مشکلات جدی و بلندمدت رادیوتراپی قرار دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر «جولی شارپ» از موسسه سرطان بریتانیا در این باره می‌گوید: «این تحقیق نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به سرطان سینه که سیگاری هم هستند باید به منظور ترک سیگار تحت حمایت قرار گیرند تا هرگونه ریسک ناشی از درمان سرطان شان به حداقل برسد.»

 

شارپ در ادامه می‌افزاید: «هرچند باید توجه داشته باشیم که تکنیک‌های مدرن رادیوتراپی امروزی اصلاح شده بوده و هدف شان به حداقل رساندن عوارض جانبی این شیوه درمانی است.»

 

محققان بریتانیایی در این مطالعه داده‌های حدود ۴۱ هزار بیمار مبتلا به سرطان سینه را بررسی کردند. اطلاعات مربوط به ۷۵ مطالعه مختلف در مورد رادیوتراپی سرطان سینه بود.

 

محققان پی بردند ریسک بلندمدت حمله قلبی یا سرطان ریه ناشی از پرتودرمانی برای افراد سیگاری حدود ۵ درصد بود درحالیکه این ریسک برای افراد غیرسیگاری ۰٫۵ درصد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار