اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
محمد حسین فروزنده، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به میزان رضایت مردم از عملکرد اقتصادی دولت یازدهم تصریح کرد: باید یک فرق میان بهبود و مخفی کردن قائل بشیم.
این فعال دانشجویی تشریح کرد: یک بیماری را تصور کنید که فقط داروی مسکن می خورد، ممکن است که احساس درد کمتری کرده و بعضی از دردهایش به کل ریشه کن بشود؛ اما آیا واقعا این بیمار خوب شده؟ قطعا اینطور نیست.
فروزنده ادامه داد: این بیمار با خوردن مسکن، درد خود را مخفی کرده و بهبود نداده و بلافاصله بعد از قطع کردن مسکن ها، درد شدیدتر از قبل به سراغش می آید و علتش هم این است که در مدت مخفی کردن درد و عدم مبارزه با آن درد، بیمار فرصت پیشرفت را نیز به آن داده است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان افزود: حکایت کشور ما هم همین است. به نظر بنده دولت در بهبود مشکلات اقتصادی موفق نبوده؛ بلکه در مخفی کردن آن ها موفق عمل کرده است.
این فعال دانشجویی اظهار داشت: به طور مثال زمانی که رکود وجود دارد، صحبت کردن از مهار تورم خنده دار است و مثل این می ماند که شما خودروی در حال حرکت را نگه دارید و بگویید ما مصرف سوخت ماشین را پایین آوردیم.
فروزنده ادامه داد: پایین آوردن مصرف سوخت خودرو زمانی ارزشمند است که این وسیله به منوال قبل حرکت کند و مصرفش پایین بیاید وگرنه هرکسی می تواند با نگه داشتن ماشین مصرف آن را کاهش دهد.
وی تاکید کرد: البته من این مشکل را صرفا تقصیر این دولت نمیدانم و قطعا گذشتگان عملکردشان ضعیف بود که کشور به این روز افتاده؛ اما انتظار ما از دولت حاضر این است که به جای فریب کاری و مخفی کردن مشکلات، در جهت حل آنها قدم بردارد؛ نه اینکه با زبان بازی و رفتار های پوپولیستی مردم را فریب دهد و در واقع تقصیر دولت حاضر اگر بیشتر از قبلی ها نباشد قطعا کمتر نیست.
فعال دانشجویی دانشگاه زنجان با اشاره به وعده های پیاپی که از سوی دولتمردان به مردم داده می شود، خاطرنشان کرد: اصولا آدمی زمانی به وعده دادن روی می آورد که چیزی برای ارائه نداشته باشد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان افزود: به نظر من چون دولت عملکرد قابل قبولی در خیلی از زمینه ها نداشته سعی می کند با دادن وعده، امید را در دل مردم زنده کند تا بازهم بتواند در انتخابات رای بیاورد.
فروزنده در پایان خاطرنشان کرد: این مسئله به حدی رسیده که در بسیاری از مواقع وقتی به سخنرانی مسئولین دولتی گوش می دهیم، احساس میکنیم بیشتر این سخنرانی یک نمایش انتخاباتی و نه ارائه گزارش است.