اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه کشاورزی ومنابع طبیعی ساری در خصوص گلهمندی کشاورزان از بیتوجهی به بخش کشاورزی بیانیه صادر کرد که متن کامل آن به شرح زیر می باشد:
آقای ربیع فلاح؛ استاندار محترم مازندران
در حاشیه سفر رئیس جمهور به استان مازندران مطلع شدیم که فرموده اید الحمدالله باغداران از کمکهای دولت برای جبران خسارت برف و سرمای اخیر برخوردار شدند و از وضع مناسبی برخوردار و رضایتمند هستند.
در سخنان منصوب شده به شما سه کلید واژه جبران خسارت، وضع مناسب و رضایتمندی وجود دارد در اینجا لازم می دانیم به چند نکته اشاره کنیم.
اصولا تعبیر شما از جبران خسارت چیست؟ در سرمای اخیر نه تنها دست رنج یکساله باغداران بلکه خود باغ دچار خسارات شدیدی شد که جبران آن نیازمند چندین سال فعالیت می باشد. حال چگونه کمک دولت که شامل کسر ناچیزی از باغداران بود جبران کننده باشد؟ و آیا منظور شما از کمک زمانی بود که پرتقال از مصر و ترکیه وارد کشور شد؟ در حالی که به عقیده کارشناسان پرتقال موجود در انبارها برای تامین کشور کافی بود!
تشریح فرمایید چه وضعی را مناسب می دانید؟ باغدارانی که به دلیل مشکلات مالی ایام عید خود را با سرافکندگی به سر بردند و برای سال زراعی جدید علاوه بر هزینه های عادی نیازمند تحمیل هزینه های اضافی جهت احیای قسمت های آسیب دیده باغ خود هستند آیا از وضعیت مناسبی برخودار هستند؟ یا اینکه ریخته شدن هزاران تن مرکبات به داخل دریا از نشانه های مطلوب بودن شرایط است؟
همچنین رضایتمندی باغداران را چگونه برداشت کردید درحالی که ماه گذشته محقق نشدن خرید تضمینی پرتقال و مرکبات خسارت دیده باغبان ها با قیمت مناسب در سال جاری باعث تجمع اعتراض آمیز باغداران با ماشین های پر از مرکبات در مقابل ساختمان جهاد کشاورزی استان شد؟ آیا خرید با قیمت ۴۰ تومان باعث رضایتمندی باغداران شد و یا پس از اعتراض آن ها، وعده خرید پرتقال های یخ زده به شرط آب دار بودن موجب رضایتمندی باغداران شد؟ وقتی به گفته کارشناسان حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان به محصولات باغداران خسارت وارد شده است و سفره این قشر زحمت بیش از پیش کوچکتر شده است، اصولا امسال با کدام باغ و کدام سرمایه قرار است رضایتمندی از شرایط حاصل شود؟
جناب آقای استاندار پیش تر نیز فرموده بودید و در ۱۶ آذر امسال نیز مجددا تصریح کردید در بازارهای استان مازندران برنج خارجی وجود ندارد و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد. اما بدانید کشاورزان و شالی کاران و حتی مردم نیز از واردات بی رویه برنج خارجی گله مند هستند. اگه سری به بازارهای مازندران بزنید با کیسه های انباشته شده از برنج خارجی مواجه خواهید شد. اصلا چرا راه دور برویم، کافیست یک روز سر میز نهار دانشگاه مهمان ما باشید!
سخن آخر اینکه ۱۶ آذر امسال از شما تقاضا نمودیم نماینده ای جهت پاسخگویی به ۱۰۰ سوال اساسی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی از رئیس جمهور معرفی کنید اما متاسفانه هنوز چشم در راه هستیم.
اکنون بار دیگر بر این خواسته خود پافشاری کرده و امیدواریم با ارسال نماینده خود اندکی ارزش برای قشر دانشجویی مازندارن قائل شوید.