کد خبر:۵۹۷۵۵۶

اعترافات وزیراقتصاد در روزهای اخیر صدارت/ اندک سرمایه‌گذاری‌ها هم متکی به درآمدهای نفتی بوده است

وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه میزان سرمایه‌گذاری در گذشته در حد لازم نبوده و اندک سرمایه‌گذاری انجام شده از سوی دولت هم با اتکا به درآمدهای نفتی بوده است، گفت: افزایش سرمایه‌گذاری‌ها ضروری است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی طیب‌نیا ظهر امروز در مراسم افتتاح ساختمان مرکز خدمات  سرمایه‌گذاری استان مرکزی اظهار کرد: برای رسیدن به رشد اقتصادی چاره‌ای جز افزایش سرمایه‌گذاری نداریم.

 

وی تصریح کرد: برخورداری از رشد اقتصادی مناسب لازمه افزایش قدرت اقتصادی و سیاسی در عرصه بین‌المللی است و برای رسیدن به رشد اقتصادی مناسب و پایدار باید در حد کافی در کشور سرمایه‌گذاری صورت گیرد.

 

وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه دستیابی به رشد مثمر و پایدار از اولویت‌های اصلی دولت است، ادامه داد: اقتدار کشور در عرصه بین‌المللی منوط بر این است که از توان تولید بالا برخوردار باشیم و نیازهای اساسی کشور را در داخل تامین کنیم.

 

طیب‌نیا افزود: میزان سرمایه‌گذاری در گذشته در حد لازم نبوده و اندک سرمایه‌گذاری انجام شده از سوی دولت هم با اتکا به درآمدهای نفتی و بودجه دولت انجام شده است که افزایش سرمایه‌گذاری در کشور باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار