آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۷۴۹
علیزاده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

کسب سهمیه جهانی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان در مسابقات ربوکاپ/ مسئولان حمایت نکردند!

عضو تیم رباتیک دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: امسال در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران، تیم ما موفق به کسب سهمیه جهانی شد؛ اما با عدم حمایت مسئولین دانشگاه و با یک وقفه ۹ ماهه برای شرکت در این مسابقات نتوانستیم مقام سال گذشته را تکرار کنیم.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

ایمان علیزاده، عضو تیم رباتیک دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، در رابطه با ربات امدادگر دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: ربات ما همان رباتی است که برای مسابقات جهانی آلمان آماده کرده بودیم؛ اما همانطور که می دانید ما با کم کاری وزارت علوم و دانشگاه از اعزام به مسابقات آلمان باز ماندیم.

 

عضو تیم رباتیک دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان افزود: اعضای اصلی تیم ربات امدادگر ۴ نفر هستند که در این دو سه ساله همواره عضو ثابت تیم بوده ایم بنده ایمان علیزاده بخش مکانیک تیم، مرتضی علیزاده الکترونیک تیم، محمد خالویی بخش برنامه نویسی و آقای رحمان علیزاده سرپرست تیم بودند.

 

وی توضیح داد: بعد از عدم حضور در مسابقات آلمان ما ۴ نفر که اعضای اصلی تیم بودیم از دانشگاه فارغ التحصیل شدیم و با توجه به اینکه دانشگاه هیچگونه حمایتی از ما نکرد و هیچگونه تسهیلاتی به ما نداد ما یک شرکت تاسیس کردیم و کارهای صنعتی انجام می دهیم.

 

علیزاده در خصوص بد قولی های مسئولان دانشگاه و وزارت علوم اظهار داشت: بعد از مسابقات آلمان یکسری قول ها به ما داده شد که از ما حمایت می شود همچنین یکسری پول ها آمد و رفت یکسری اسپانسر پیدا شد که نمی دانم پول های آنها کجا رفت؟

 

عضو تیم رباتیک دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان ادامه داد: در این دوره از مسابقات بسیج دانشجویی دانشگاه ولیعصر از ما درخواست کردند که در مسابقات شرکت کنیم و روال کار به این صورت بود که از ۱۵ تا ۲۱ اسفند ماه یکسری کارگاه در مورد ربات های امدادگر در دانشگاه برگزار کردیم و از بین دانشجویان ۴ نفر خانم و ۳ آقا انتخاب شدند تا تیم را همراهی کنند.

 

وی عنوان کرد: امسال در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران ۸ تیم بسیار قوی شرکت کردند تمام این تیم ها در سطح جهانی مطرح هستند و تیم ما هم موفق به کسب سهمیه جهانی شد؛ اما متاسفانه نتوانستیم مقام سال گذشته را تکرار کنیم چون ربات امدادگر باید تقریبا ۳،۴ ماه قبل از مسابقات تمرین کند تا آماده مسابقه شود؛ اما با توجه به عدم حمایت دانشگاه ما با یک وقفه ۹ ماهه و تنها با تمرین ۱۰ روزه در این مسابقات شرکت کردیم.

 

علیزاده ضمن تاکید بر برتری تیم های رباتیک ایرانی در سطح دنیا گفت: مسابقات ربوکاپ هر ساله در ۸ کشور برگزار می شود که به عنوان مقدماتی جهانی هستند و تیم هایی که می خواهند سهمیه جهانی کسب کنند باید در این مسابقات شرکت کنند و با توجه به اینکه تیم های ایرانی بسیار قوی هستند در این زمینه سهمیه ایران ۵ تیم اما کشورهایی مثل آلمان و ژاپن تنها ۳ سهمیه برای مسابقات جهانی دارند.

 

عضو تیم رباتیک دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان خاطرنشان کرد: در پایان لازم میدانم از مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه ولیعصر رفسنجان تشکر کنم بدین دلیل که اگر حمایتهای آنها نبود تیم رباتیک دانشگاه ولیعصر امسال نمی توانست در مسابقات شرکت کنند؛ زیرا مسئولان دانشگاه هیچگونه حمایتی از این تیم انجام نمی دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار