آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۸۶۳۱

صربستان هم خواهان خرید اس-۳۰۰ شد

صربستان اعلام کرده است قصد دارد ۲ گردان از سیستم دفاع موشکی اس-۳۰۰ را از روسیه خریداری کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشا تودی، «الکساندر ووچیچ» رئیس جمهوری صربستان اعلام کرد کشورش به دو گردان ازسیستم دفاع موشکی اس-۳۰۰ برای محافظت از حریم هوایی اش نیاز دارد.

 

وی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت شخصا با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس دراین باره صحبت کرده است.

 

روسیه و صربستان هنوز درباره قرار داد فروش این سیستم اظهار نظر رسمی نکرده اند. ووچیچ در اواخر ماه ژانویه، یعنی زمانی که هنوز نخست وزیر بود به مسکو و مینسک سفر کرد و احتمال می رود درباره موضوع فروش سیستم اس-۳۰۰ مذاکراتی با مقاماتی روس داشته باشد.

 

رئیس جمهوری صربستان ضمن تایید خرید ۶ میگ-۲۹ از روسیه گفت: برای ما بسیار اساسی و مهم است که دو گردان اس-۳۰۰ و یک پست فرماندهی مرتبط داشته باشیم، زیرا در سالهای آینده می تواند حلال برخی از مشکلاتمان باشد.

 

وی درباره اینکه آیا کرواسی دارای این سیستم است یا خیر گفت: ما هیچ اطلاعاتی نداریم که نشان دهد کرواسی دارای اس-۳۰۰ است. این سیستم، به اندازه یک سوزن نیست و به طور کلی، یک کشور نمی توانند آن را مخفی کند.

روسیه اخبار مربوط به اعطای سیستم اس-۳۰۰ به کرواسی را تکذیب کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار