آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۸۷۴۹

یورش به زندان داعش در غرب موصل

منابع عراقی از حمله به زندان داعش در تلعفر در غرب استان نینوا و آزادسازی شماری از زندانیان خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه السومریه، یک منبع محلی در استان نینوا از حمله به زندان داعش در تلعفر در غرب موصل و آزاد سازی شماری از زندانیانی که -افراد جدا شده از این گروهک بودند- خبر داد.

 

این منبع بیان کرد: در حمله به زندانی در اطراف تلعفر در غرب موصل که در آن ۱۵ تا۲۰ نفر از افراد مسلح داعشی جدا شده از این گروهک قرار داشتند آزاد شدند. این افراد طی ماههای گذشته از سوی داعش به بند کشیده شده بودند.

 

منبعی که خواست نامش فاش نشود اعلام کرد: افرادی که به این زندان حمله کرده اند سه نفر از نگهبانان را قبل از حمله کشته اند و هفت نفر را آزاد کرده اند. افراد آزاد شده عرب بوده اند.

 

این منبع به تدابیر امنیتی شدید داعش  و عملیات جستجو و بازرسی برای یافتن افراد آزاد شده اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار