کد خبر:۵۹۹۱۷۲

قراردادهای خرید هواپیما در کمیسیون عمران بررسی شد

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس، از بررسی قراردادهای خرید هواپیما و نحوه تامین مالی آن ها در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به جزئیات جلسه امروز سه‌شنبه ٢٩٩ فروردین کمیسیون عمران مجلس گفت: در این جلسه وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی و سایر مسئولان مربوطه برای بررسی جزییات قرارداد خرید هواپیما از کشورهای خارجی حضور داشتند.

 

نماینده مردم اردبیل، نمین، سرعین و نیر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در این جلسه بررسی وضعیت قراردادها، چالش ها، نحوه خرید و تامین مالی آنها بررسی شد.

 

وی در تشریح نحوه تامین مالی خرید هواپیما، تصریح کرد: ١٥ درصد از منابع خرید هواپیما از صندوق توسعه ملی و آورده نقدی اوراق صکوک اسلامی و ٨٥ درصد آن از طریق فایناس خارجی تامین شده است.

 

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات وزیر راه و شهرسازی در کمیسیون متبوعش گفت: طبق این اظهارات بحث هواپیمای دست دوم و مرجوعی منتفی بوده و همه هواپیماها نو هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مقداد
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
شب بخیر فکر نمیکنید زود دارید بررسی میکنید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار