کد خبر:۵۹۹۹۴۴
در نامه شبکه دانشگاهیان انقلاب اسلامی مطرح شد

اعتراض گروه‌های مختلف دانشگاهی به عدم پخش زنده مناظرات انتخاباتی/ رویه‌های جانبدارانه اصلاح شود

شبکه دانشگاهیان انقلاب اسلامی در نامه‌ای به علی عسگری اعلام کرد: از صدا و سیما درخواست داریم با اصلاح رویه‌های جانبدارانه، یک برنامه منصفانه و اجماع آفرین را در برنامه‌های انتخاباتی در پیش گیرند.

   اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شبکه دانشگاهیان انقلاب اسلامی در نامه ای به علی عسگری، رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: بر این باور هستیم که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران همواره و در همه ادوار و در بیشتر بازه‌های زمانی روندی مستقل، عادلانه و منصفانه در مواجهه با موضوعات و مسائل مهم را اتخاذ کرده و می‌کند، با کمال تعجب و تاسف در طی روزهای اخیر و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، روند متفاوت و جانبدارانه در برنامه‌های آن نهاد ملی با رویکرد برجسته سازی را مشاهده می‌کنیم.

 

در این نامه آمده است: پوشش گسترده و تکراری و یکسویه برنامه‌های یک جریان سیاسی که علاوه بر اینکه به عنوان یک رقیب در انتخابات حضور دارد، بلکه قدرت دولت و اجرای امر مهم انتخابات ریاست جمهوری را بر عهده دارد. این رویکرد نوعی یکی شدن برنامه‌های آن رسانه با دولت و جریان سیاسی منتسب به آن را به وجود آورده و با وجه تبلیغاتی و تاثیرگذاری بخشیدن به آن نوعی برجسته‌سازی حمایت یک جانبه را ایجاد کرده است.

 

شبکه دانشگاهیان انقلاب اسلامی در این نامه عنوان کرده است: این درحالی است که مطابق روند گذشته آن نهاد و حسب قانون و انتظار افکار عمومی و انصاف و عدالت، چنین رویکردی مذموم و ناپسند بوده و ورود دادن جناحی و سیاسی به رسانه ملی است. در حالی که انتظار می‌رود رسانه محترم با در پیش گرفتن یک مشی مستقل، آگاهی بخش، بصیرت افزا و عادلانه،  بستر ساز حضور گسترده مردم در انتخابات، بدون دغدغه کاندیداها و گروه‌های سیاسی در رقابت انتخاباتی و در نهایت خلق یک حماسه تاریخی باشد.

 

در ادامه این نامه اینگونه آمده است که ازطرف دیگر انتشار مخالفت کمیته تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با پخش زنده مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری موجی گسترده و فراگیر از بازخورد منفی احزاب، گروه‌ها، نهضت‌ها و فعالان سیاسی و افکار عمومی را در پی داشته است.

 

در این نامه عنوان شده است: قطعا مطلع هستید که جمهوری اسلامی ایران از بدو استقرار نظام سیاسی، همواره و در همه ادوار اعم از بازه زمانی انتخاباتی تا مقاطع حساس تاریخی دیگر مثل جنگ تحمیلی و مواجهه با منافقین بر پایه حمایت عموم مردم و اطمینان به آگاهی و بصیرت مردم استوار بوده و به واسطه این پشتوانه مردمی و استمرار آن و ظهور و بروز آن در اشکال مختلف، بحران را پشت سر گذاشته و اقتدار نظام برآمده از آن، مستحکم تر، عمیق تر و گسترده شده، لذا انتظار می‌رود در این مرحله نیز کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در موضوع انتخابات ریاست جمهوری این مولفه پایه‌ای نظام را دستخوش تصمیمات غیر عقلانی و نازل در حد تصمیم حزبی و جریانی نکرده و همه مراحل انتخابات را متکی به آگاهی و بصیرت مردم فرض کنند از جمله مرحله مناظره‌ای زنده انتخاباتی، لذا اساتید دانشگاهی به همراه عموم مردم از جنابعالی انتظار داریم نسبت به اصلاح این تصمیم کمیته جدی و کوشا باشید.

 

شبکه دانشگاهیان انقلاب اسلامی در پایان این نامه خطاب به علی عسگری عنوان کرد: امید است حضور آگاهانه ملت ایران حماسه‌ای دیگر خلق و در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت و ضبط کنند، ما اساتید در پی مشاهده چنین ورود جانبدارانه و انتظار افکار عمومی از شما برادر محترم درخواست داریم که نسبت به اصلاح رویه‌های جانبدارانه مذکور یک برنامه منصفانه و اجماع آفرین و اطمینان بخش را در برنامه‌های انتخاباتی ریاست جمهوری در پیش گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار