آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۹۹۰۰
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

اگر تصمیم لغو پخش زنده مناظرات به معنای سانسور نباشد کار بی‌منطقی است!

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص عدم پخش مستقیم مناظره انتخابات ریاست جمهوری طی بیانیه‌ای اعلام کرد: صدا و سیما در برنامه‌های انتخاباتی بی‌طرف عمل کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خصوص عدم پخش مستقیم مناظره انتخابات ریاست جمهوری طی بیانیه‌ای اعلام کرد: صدا و سیما در برنامه‌های انتخاباتی بی طرف عمل کند.  

 

متن بیانیه به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم
 
فبشر عباد الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ ۚ أُولَٰئِكَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ. سوره الزمر ۱۸
 

شنیده ایم شورای نظارت بر تبلیغات انتخابات، تصمیمی اتخاذ کرده است مبنی بر لغو مناظرات زنده تلوزیونی نامزدهای انتخاباتی؛ فلذا پذیرفتن این خبر را به جهت تناقضات آشکار آن با منطق و آرمان های انقلاب تاب نیاوردیم و به دلایلی که در ذیل به آن اشاره می کنیم آن را نمی پذیریم:
 

اول. مردم سالاری دینی یکی از افتخارات بزرگ این نظام و انقلاب محسوب می شود، انقلابی که برای به ثمر رسیدن آن خون همین مردمی پای آن ریخته شده که ولی نعمتان این نظام اسلامی اند، این مردم برای انتخاب رئیس جمهور اصلح خود حق دارند برایشان بستری فراهم شود که آگاهانه و با سنجیدن نقاط ضعف و قوت نامزدها در تعیین سرنوشت کشورشان سهیم باشند.


 
دوم. این تصمیم مغایر با مواضع رهبر معظم انقلاب است که در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ فرمودند: «حق انتخاب حقیقتاً متعلق به مردم است، مردم می خواهند آگاهانه، هشیارانه انتخاب کنند. این مناظره‌ها این را نشان داد.»


 
یقیناً یکی از علل افزایش ده میلیونی آراء نسبت به آخرین حد نصابِ دوره‌های قبل همین بود که ذهن مردم، فکر مردم مشارکت داده شد، به عرصه آمد و آنها تشخیص دادند، وارد میدان شدند. این مناظره‌ها به سطح خیابانها هم کشیده شد، داخل خانه‌ها هم رفت، که اینها قدرت انتخاب مردم را بالا می‌برد. اینجور مباحثات و گفتگوها ذهنها را پرورش می دهد، قدرت انتخاب را بالا می‌برد. این از نظر جمهوری اسلامی چیز مطلوبی است.»
 
سوم. پخش غیر زنده مناظرات به آن معناست که ممکن است حرفی سانسور شود و اگر نه پس اتخاذ چنین تصمیمی کاری بس بی منطق است.


حال سوال اینجاست که این سخنان مطابق با خط کش چه تفکری و مطابق میل چه جریانی قرار است سانسور و جهت داده شود، در حالی که یکی از رسالت های صدا و سیما در برنامه های انتخاباتی بی طرف بودن است.


بنابراین با توجه به دلایل ذکر شده بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ضمن قبیح شمردن مصوبه غیرحکیمانه و جهت دار لغو برگزاری فضای بحث آزاد و گفت و گوی نامزد های انتخابات ریاست جمهوری، اعلام می دارد اتخاذ چنین تصمیمی نقش مهمی در کاهش مشارکت عمومی که اصلی‌ترین پشتوانه نظام اسلامی است خواهد داشت و امتیاز شناخت و انتخاب اصلح را از ملت ایران می‌گیرد، فلذا خواستار تجدید نظر جدی در این مصوبه هستیم.
 


بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار