حجت الاسلام ابوترابی فرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزرای دانشجو در مشهد، با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی یک نظام مردم سالاری دینی است و امروز باید نماد عقلانیت، مشارکت و مراجعه به آرای مردم و قانونمداری باشد، گفت: به نظرم کسانی که در عرصه احترام به قانون و ملت پیشگام هستند کسانی هستند که خود را در معرض کاندیداتوری ریاست جمهوری قرار دادهاند.
وی با تاکید کرد: کسانی که برای کاندیداتوری ریاست جمهوری ثبت نام کردهاند باید در برابر تصمیماتی که شورای نگهبان در چارچوب و ضوابط قانونی اتخاذ میکند با سعه صدر احترام بگذارند.
نائب رئیس سابق مجلس ادامه داد: کسانی که تایید صلاحیت و وارد عرصه انتخاباتی شدند باید در چارچوب قانون، اخلاق و مبانی دینی گفتگوهای خود را آغاز کنند و از تخریب دستاوردهای نظام در طول چهار دهه که امروز جمهوری اسلامی را تبدیل به یک قدرت بزرگ سیاسی منطقه ای و فرامنطقه ای و نمادی از اقتدار دفاعی، امنیت و علم و فناوری کرده پرهیز کنند.
حجت الاسلام ابوترابی فرد بیان کرد: کاندیداها بایدبه این دستاوردها احترام بگذارند و نقشه راه خودشان را برای برون رفت از تنگناهای اقتصادی و خلق اقتصاد مقاومتی و پاسخ به معضلات اجتماعی و فرهنگی ارائه دهند و با نقد اصولی تصمیماتی که در این چند دهه اتخاذ شده مسیر آینده کشور را تعریف کنند.
وی با بیان اینکه همیشه یک جامعه بالنده، پیشرو و با اقتدار فرصتها و تهدیدهایی را پیش رو دارد، خاطرنشان کرد: باید فرصت ها را قدر بدانیم و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.
عضو شورای نمایندگان رهبری در دانشگاهها با اشاره به نقش نهاد رهبری در دانشگاهها، بیان کرد: نهاد رهبری در دانشگاهها یک نهاد عقل محور و دانش محور است؛ بنابراین مسئولین نهاد در تجربه مدیریتی و سیاسی خود به این عقلانیت رسیده اند که باید در چارچوب مصالح ملی و سیاست های کلی رهبر انقلاب در مسیر برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری آحاد ملت به ویژه جامعه دانشگاهی قدم بردارند و تلاش کنند که فضای دانشگاهها، فضای منطقی و علمی کاندیداها و حامیان آنها باشد.
وی تاکید کرد: دانشگاهها باید نماد مباحثه عقلانیت و دانش باشند و نهاد رهبری پرچمدار این حرکت است که هم کاندیداها و هم اساتید و هم طرفداران آنان در فضای علمی و اخلاقی به مباحثه بپردازند و راه را برای برگزاری بهتر انتخابات و انتخاب بهترین هموار کنند.